Wednesday, September 28, 2016

Wordless Wednesday - Society

Susah lah hidup kalau kita ni suka sangat jaga tepi kain orang? ☹


Maybe sometimes you should just shut your mouth?
Stop lah. Tolong lah stop assume benda negatif tak habis habis.
Like serrrrriously, WHAT HAPPENED TO HUSNUZON???
Can you stop that kind of behaviour.....

And satu lagi, nak tanya je.

Tak penat ke mengumpat je tahu? 

Eh tak, kita nak tanya je. Sighs. Society sucks.

-
-
-
Orang orang ceni lah yang selaluuuuu down kan kita pastu buat2 tak bersalah pastu kita yang disalahkan pastu pastu aku pun tak tahu aku bebel apa ahahahahaha ok bai.

No worries, i'm okay :) It's just that i'm tired. Tak sabar nak tidor and start a new day tomorrow!!!
FIGHTING qilah!!!!

Friday, September 2, 2016

Counting days.

Well, 31st hari merdeka was my last day working there :( (Refer my prev post ; HERE) Sedih TT_TT sbb kerja situ best tak penat langsung ahahha. My job scope is so cute. Everyone is so nice to me. Takde bully2 hahah! Makan pun sedap hewhew.
Hi kakak. Lagi sebulan je nok nikoh doh :p siapa nak kad kahwin boleh pm :p
Papai kakak, kak diy & kak tika! Going to miss u girls so much :(

And then did some farewell party. Hehe. Well i baked some congo bars, bought Kenny Rogers and i got pretzel from Veron hihu. Tenciu Veron ure such a cutie. Hahah.
Sedihhhh but tak sedih sangat sebab next month will be seeing them again inshaallah!
 And yes, i met these very famous beautiful girls TT_TT (princessmeenie & putreeo!)
Weh sumpah la diorang flawless in reality.
Serious seriously flawless. Hihu. And friendly too. Haih. Diorang punya aura tu aaduhai.

So i decided to splurge my money on skincare > makeup. Yup.
I want to take care of my skin very very well hahahah. Org lain mungkin obses dgn makeup ke pe kan. I think im into skincare stuffs. Can't wait to update my new skincare routine. Heee.

Ok sedih balik sebab dah habis parttime and now i have to slap myself sebab lusa nak masuk uia dah.

Hello uia :') Till we meet again! -_-

Pack sangat sangat sem ni punya class hahah.
Harap i can cope with it and kurus a bit ke. Eh haha.We'll see.

Packing time, papai. I'll make sure i blogwalk everyone tomorrow night wuhuw!