Wednesday, September 28, 2016

Wordless Wednesday - Society

Susah lah hidup kalau kita ni suka sangat jaga tepi kain orang? ☹


Maybe sometimes you should just shut your mouth?
Stop lah. Tolong lah stop assume benda negatif tak habis habis.
Like serrrrriously, WHAT HAPPENED TO HUSNUZON???
Can you stop that kind of behaviour.....

And satu lagi, nak tanya je.

Tak penat ke mengumpat je tahu? 

Eh tak, kita nak tanya je. Sighs. Society sucks.

-
-
-
Orang orang ceni lah yang selaluuuuu down kan kita pastu buat2 tak bersalah pastu kita yang disalahkan pastu pastu aku pun tak tahu aku bebel apa ahahahahaha ok bai.

No worries, i'm okay :) It's just that i'm tired. Tak sabar nak tidor and start a new day tomorrow!!!
FIGHTING qilah!!!!

6 comments:

  1. Hey you okay? Just ignore those people. Oh and don't be afraid to push negative people away :)

    ReplyDelete
  2. be strong qila. jangan dilayan sangat orang macam tu :)

    ReplyDelete
  3. setuju sangat :'( memang kita takde kuasa langsung nk tutup mulut orang. yang sakit bila diorg kata husnudzon tapi selit sindiran kat situ ugh

    ReplyDelete
  4. dah memang habit dorang. kalau habit, mana kenal erti penat.. huhu..
    yg mampu kita buat adalah eliminate dorang dari fikiran kita.
    anggaplah mereka seperti langau-langau yg hanya tahu berbunyi ketika menghurung daging2 busuk..
    they are not worthy of space in our brain..

    ReplyDelete
  5. samalah qila, kita pun tgh hadap orang yg perangai camni.. u_u

    ReplyDelete
  6. kadang2kita sendiri tak sedar yg kita ni 2x5 juga... apa2pun sabarlah ye...

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!