Friday, September 2, 2016

Counting days.

Well, 31st hari merdeka was my last day working there :( (Refer my prev post ; HERE) Sedih TT_TT sbb kerja situ best tak penat langsung ahahha. My job scope is so cute. Everyone is so nice to me. Takde bully2 hahah! Makan pun sedap hewhew.
Hi kakak. Lagi sebulan je nok nikoh doh :p siapa nak kad kahwin boleh pm :p
Papai kakak, kak diy & kak tika! Going to miss u girls so much :(

And then did some farewell party. Hehe. Well i baked some congo bars, bought Kenny Rogers and i got pretzel from Veron hihu. Tenciu Veron ure such a cutie. Hahah.
Sedihhhh but tak sedih sangat sebab next month will be seeing them again inshaallah!
 And yes, i met these very famous beautiful girls TT_TT (princessmeenie & putreeo!)
Weh sumpah la diorang flawless in reality.
Serious seriously flawless. Hihu. And friendly too. Haih. Diorang punya aura tu aaduhai.

So i decided to splurge my money on skincare > makeup. Yup.
I want to take care of my skin very very well hahahah. Org lain mungkin obses dgn makeup ke pe kan. I think im into skincare stuffs. Can't wait to update my new skincare routine. Heee.

Ok sedih balik sebab dah habis parttime and now i have to slap myself sebab lusa nak masuk uia dah.

Hello uia :') Till we meet again! -_-

Pack sangat sangat sem ni punya class hahah.
Harap i can cope with it and kurus a bit ke. Eh haha.We'll see.

Packing time, papai. I'll make sure i blogwalk everyone tomorrow night wuhuw!

19 comments:

  1. selamat kembali semula ke UIA :)
    study hardlah nampaknya qila lepas ni ya :D

    ReplyDelete
  2. selamat sambung study.. hehe

    ReplyDelete
  3. Salam Jumaat…Kak Sally singgah ni haaa~

    ReplyDelete
  4. Teringat saat last day Reen bekerja di company lama..

    ReplyDelete
  5. Untungnya qila dapt jumpa putreeo dgn princessmeenie ok jeles.

    ReplyDelete
  6. kak gee ni memang spesis pelupa ke or memang kak gee tak tahu qila dah masuk uia?
    oemgeee..

    ReplyDelete
  7. Wahh lagi sebulan nak dapat abang ipar. Hehehe. Selamat sambung study !

    ReplyDelete
  8. Skincare memang best kak qila! Saya pon suka tapi kadang2 malas pulok. Kehkeh.. Ala bestnya jumpa kak meen and putreeo. Kak meen so cute and sis putreoo so prettyyehh. XD

    ReplyDelete
  9. Semoga dipermudahkan urusan...

    ReplyDelete
  10. saya pun rasa berat hati nak resign tapi nak buat macam mana kelas dah nak start

    ReplyDelete
  11. Seronoknya dia jumpa kak minn..

    ReplyDelete
  12. haiii lah. lama gila rasa ketinggalan updates dari sumorang. i missh blogging like seriously... seronok baca blog qila sbb dah lama tak jengah. sampai dah habis practical pun haa! oh mannn nak jugak jaga muka. tapi satu je. my principle in beauty is NAK CANTIK KENA RAJIN. yes, rajin. tapi selalunya malas atau hangat-hangat tahi ayam je. tak konsisten. k. :D

    ReplyDelete
  13. wee dia jumpa org femes laa jelous nyaa TT hahaha kiut dah qilah tak payah nak kuruih-kuruih XD

    ReplyDelete
  14. slamat kmbali ke u.. gud luck. btw salam kenal :)

    ReplyDelete
  15. Cepatlah update new skincare routine! Hahahhahah my skin breakout again TT_TT Pat pat update suggest mana best. Hehe welcome back to uia :p

    ReplyDelete
  16. wah.. wah.. wah... tetap comel seperti dulu2... (^_^)

    psstt.. kak mia nak jemput untuk join ga.. http://www.mialiana.com/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html

    ReplyDelete
  17. Good luck sem baru :) Bestnya jumpa mereka. Suka stalk IG dorang je. Hehe

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!