Thursday, July 7, 2016

Mat Ri Ye

Hahaaha over betul shortform nya. Selamat Hari Raya everybodeh! Hihi. Jangan makan lemang , rendang,ketupat, kuih raya banyak2 eh. Ihiks. Alhamdulillah. Raya sudah. Masa ni lah nak mintak ampun dgn umi abah ekeke. (walaupun patut mintak ampun tiap2 hari hee)

Well, Happy Eid Mubarak 😊 everyone!
Don't forget to keep up with the good deeds :) Jgn sedih2 kalau ada orang luka kan hati kita. 
Even if it comes from ur own family members. Okay?
Okay. Bai. Huhuhu. 
$$$$$$$ raya come to mehhhhh. Can't wait to shop till drop hihih. Take care semua! 

11 comments:

  1. mat ri yeeeee jugak. ampun maaf dipinta kalau da pape salah ye :D

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya jugak kak qila :)

    ReplyDelete
  3. Selamat hari rayaaa maaf zahir & batin! :)

    ReplyDelete
  4. Mat ri Ye Cik Qilaaa!! :D

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya awak, amboi nak shop till drop...dpat byk duit raya lah tu... syoknyeee

    ReplyDelete
  6. comel jelah keluarga qila ni, cantik pakai tema kaler pink :) kucing tu pun comeyy!
    selamat hari raya!

    ReplyDelete
  7. Happy eid qilaaaa!!! wahhh lagi lawaaaaa:)
    nak nangis tengok.. heee.

    ReplyDelete
  8. Cantikssss semuanya :D

    ReplyDelete
  9. selamat hari rayaaaa even da lepas huhuk maaf zahir batin :D

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!