Tuesday, July 12, 2016

Eat it!


What my sister says to me.... ALL THE TIME!!!?

Hahahah! Please lah kakak. Stop gemukkan adik kau boleh tak ugh!!!!!!
So tempting to take ALL like seriously every single food which served. Astaghfirullah. Teruk nau nau weh kalau qila takleh kawal my lusts for food. Hahah!

Penat la gi openhouse (ececeh) susah betul kalau cuti sem ni haih. Umi masak sedap2.
Tak habis2 tanya nak makan apa adududuh. Jgn la masak fevret food kita TT_TT
Hahahaha. But seriously, T_T I eat a lot like sumpah banyak rasa mcm belon dah.

Ceteka mana satu belon.
Hahahahha!
Ni ha belon. I'm one happy fat balloon hahaha.
#TeamRayaGombak #TeamTakPakaiHighHeels #TeamBabyPink

Okay, LEMANG, RENDANG AYAM RENDANG DAGING NASI LEMAK RENDANG NASI TOMATO AYAM MASAK MERAH KETUPAT SATAY KUIH RAYA CHOC CHIPS MARUKU TART NENAS DAN LAIN LAIN2 ni lah makanan sodap yang sesungguhnya mengharamkan diet T_T RIP diet.
Jom gi tengok The Purge 3rd : The Election????? Anyone???? 

18 comments:

  1. Assalamualaikum Aqilah,

    Selamat Hari Raya Aidilfitri diucapkan.. Mana ada gemuk, okaylah tu.. Janji sihat. Kurus sangat pun x cantik. ;-)

    ReplyDelete
  2. makan jangan tak makan.. raya setahun sekali.. hihihiih

    ReplyDelete
  3. comel lah qila ni! kakcha pun byk je makan. heh susah gak nak tolak makanan ni hahahaaa. jomlah jadi belon sama2 x'D <3 #teambelon

    ReplyDelete
  4. Hehe. Samalah kita! Makan makan dan makan lagi. Haih, plan nak start jogging minggu ni. Plan jela, tak tahu jadi ke tak. Entah2, pergi open house lagi. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha sama!!!! Qila pun tak ter jogging lagi ni ha hihihhi takpe takpe kita cuba lagi hahahaha

      Delete
  5. Baham je selagi boleh.. ehehe

    ReplyDelete
  6. Raya ni kuat betul dugaannya. Asyik nak makan je. Tambah pula fav food, lagi susah nak tolak. Hehe. Berat hari tu dah turun terus naik sikit sikit. Benci. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeeee!!! Sgt sedih :( hahah raya ni boleh naik banyak ooooh stresssss!

      Delete
  7. elehhhh mana ada gemuk, comel je <3

    ReplyDelete
  8. Woahhh! Love your family theme color for Raya. Baby Pink!! Will make sure in list for the next Raya for my family but my brother surely taknak sbb pink.Hahaa.. Anyway, Selamat Hari Raya. Enjoy your Raya ^_^

    ReplyDelete
  9. sama! semua orang terkejut tahap berisinya akak. takpe qileh, berisi tu comel kays! tu tandanya kita bahagia. fat happy balloon tak bermakna tak fat healthy happy balloon. kan? ahaks xD selamat hari raya sayang :)

    ReplyDelete
  10. cantik warna baju raya :) Sy pun sama jugak macam kak qilah bila tiba syawal ni. hukkk

    ReplyDelete
  11. OMGGGGG my fav color. Alaaaa comel!

    ReplyDelete
  12. hi qilah !!! selamat hari raya 😘 kak moi baru dapat baca blog qilah !!! heee. adore your color theme for raya this year, sweet like u gurl. akak pon tahun ni lantaklah nak kata apa, semua benda akak bedal, takdenya nak pantang makan sangatlah time raya eeeee. food is lyfe 😍

    ReplyDelete
  13. Salam lebaran. Wah! macam2 makan raya ni ye. Alhamdulillah, selamat menjamu selera ;)

    ReplyDelete
  14. omg u are so pretty, baju lawa laaa suka kaler dia. untunglaa putih kite pakai terus nampak cam negro

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!