Wednesday, June 15, 2016

W.w : Oh My Venus

Forever favourite part πŸ˜™πŸ˜šπŸ˜—πŸ’•πŸ’–πŸ’ž #ohmyvenus ihihiks.


Hahahah! Aduhai. I kenot betul la. Kan best kalau dapat Coachnim yang encem.
Confirm nanti mesti super motivated nak kurus hewhew.

Ok goodnight!!!! 20 days of fasting to go!!!!!!

18 comments:

  1. This is my favourite part too!!!!!! Comel yg teramat dorg ni >.< part paling sedih time dia bckp kat pintu bilik hospital tu T.T bet u cried a river jugak kann qilaaaa hahahaha.

    ReplyDelete
  2. my fav part jugak. :D
    comel je drama nie. gerammm lak XD

    ReplyDelete
  3. hahahha kannnn, ni pun fav part kite. Start je diorang dating, pergh lovey dovey gila, jelez i :D

    ReplyDelete
  4. Hahahahhahaha ! Oi tak tido malam kalau dalam real life ada laki buat macam ni. Ei merepek betul bulan posa ni. Behave Nani ! Hahaahha :p

    ReplyDelete
  5. scene ni bahahahahah. akak tak tgk cite ni, but perah tgk scene ni somewhere kat ig. yg kelakar bila lepastu ada lagi 2 laki masuk situ ek hahhahahahaa muka dia terus berubah

    ReplyDelete
  6. tu pompuan yg berlakon my gf is guminho tu ke? comelnya dia! tpi dia couple dgn kim woo bin HAHAHAHAHAHA PATAH HATIKUUU

    ReplyDelete
  7. Weiii, rindu drama ni. Qileh layanlah Lucky romance, best juga.. ;)

    ReplyDelete
  8. Best ke OMV ni kak qila? Saya suka so ji sub tapi entah rasa malas pulak nak tengok. Kekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nienaaa!!! Best!!! Hehehe dia sebenarnya typical kaya and biasa2 je pastu dari gemuk ke kurus pastu ada part sedih gila pastu happy ending haahhaa

      Delete
  9. Guminho! Lama tak tengok drama dia berlakonnnnn. Best ke qilah cite ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes gumihooooo hihi bestttttt!!!

      Delete
  10. korea best kan..

    qila jemput join GA :)

    http://ciksukataip.blogspot.my/2016/06/kad-raya-ga-by-nina_97.html

    ReplyDelete
  11. xsempat lagi nak tgk smpai habis, hari tu bz nk final exam.. ehehe, nnti nabihah pom nak sambung balik smpai hbis

    ReplyDelete
  12. My favourite part too! Comel sangat 😍😍

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!