Friday, June 3, 2016

Eh habis dah first sem degree wuhuw!

*wish to insert more pics but nope bc i forgot nak selfie pre/post exam selfies*

Yuppie. Alhamdulillah berakhir sudah. Mcm tak sangka. Qila balik rumah pun rasa mcm balik weekend huhuhuhu. Tak sempat merdeka lagi ihiks!
Honestly, I dont know what to do.... Hahaha haritu focus sangat belajor tak plan pun nak buat apa 3 minggu cuti dkt rumah ekeke. Ingat one week before puasa ni nak makan puas2. Hewhew.

Tengok tengok eh harini dah 3rd June and then this Sunday night inshallah start terawih la kan? Pergh. So cepat masa berlalu huhuhu. 

Hm what else. Sekarang ni my to-do list qila is to :
  1. Khatam kan Oh My Venus & DOTS. (done done done!) OMG DOTS BEST! Unique. I expected too much but hey sangat simple sweet alahai tak banyak cheesy part but once it goes cheesy???? I meltz like an ice cream under the hot hot sun weh ahahahaha ok dah
  2. Khatam kan movies in my laptops and astro and latest movies yang qila tak sempat tengok wayang huhuhuhuhuhuhuhu sedih (including Zootopia BEST! Captain America, Xmen Apocalypse, Angry Bird) etc.
  3. Kemas bilik cecantik terus so nanti bila puasa focus ibadah je (hopefully) huhuhu istiqomah is very hard.
  4. Baca my library & reread my reading list on wattpads!!!!!!! Huargh wattpad sangat addictive T_T
  5. And idk.... Diet? Huhuhuhu nk kurus sikit untuk raya tahun ni. Tak pun kurus before my kakak's wedding heee. Mana tahu terjumpa jodoh masa tu ke kan huhuh k tak tak.
  6. Kalau bosan lagi...... MAYBE i'll rewatch repeat replay these 5 cute-romantic-mustwatch book-to-movie adaptations. Hoho

P/s; haritu kakak qila dah bertunang! Yay! Ok das all for this months. I'll blogwalking but........ macam takkan update je for bulan Ramadhan ni huhuhuhu. Entah!!!!? We'll seee! Ok take care everybodehhhhhhh. Because self care is veryyyyyy important ok?????

23 comments:

  1. tahniah kak ! dah habis satu sem , yayyyy~

    ReplyDelete
  2. You did it. Happy holiday and happy fasting too. Take care qilah ^^

    ReplyDelete
  3. Wow congrats kak wilaaaaaaaa🎉🎉🎉

    ReplyDelete
  4. Ups typo kak *Qilaaaaaa...maafinnnn..excited sangat

    ReplyDelete
  5. eh... 3 minggu je cuti cik QIla.. bkn 3bulan ke.. hihihih.. btw happy holidy!

    ReplyDelete
  6. salam qila! kejap je kan hari tu , baru rasanya masuk :)

    ReplyDelete
  7. tahniah kak! hahaha saya target cuti sem ni kan nk habiskan DOTS, la ni esok dah nak balik kolej DOTS tak habis2 lagi xD

    ReplyDelete
  8. Kite baru nak start exam T.T

    ReplyDelete
  9. Happy holidayhhh + Ramadhan Kareem :)

    ReplyDelete
  10. Yes Wattpad boleh buat orang ketagih sebab kita dah berapa malam dah tidur 2,3 pagi sebab baca novel cinta hahahahahahaha

    ReplyDelete
  11. cepat je dah habis satu sem. fieyqa lagi sebulan T_T rindu awokkk *hugs*

    ReplyDelete
  12. kaknini dah nak habis cuti, sabtu nih nak balik dah T-T
    Happy holiday qilaa :D

    ReplyDelete
  13. wahh, semoga dapat tempuhi untuk semester seterusnya. by the way, gambaq ketiga yang gerak-gerak tu lawa la, guna apps apa ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Guna google photos je awak. Hehe dkt part animation :D
      Just compilation bebanyak gmbr hehehehe

      Delete
  14. tahniah ya qilaaa :D
    all the best.
    selamat menyambut bulan posa
    BV dah tengok yg OMV tu. best sangat. DOTS best jugak otw tengok XD

    ReplyDelete
  15. wuhuuuu wohoooo weheeeeee XD

    kak qilaaaaa jie pergi uia ahad nanti. hahaha tapi takda jodoh sbb jie Pj. Kak Qila Gombak kan. huahuaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh ahad keeee huhuhuhu qila gi sabtuuuuu sbb hantar adik huhuhu

      Delete
  16. perghhhhh...dia dah habis exam laaa...kekekeke...blogwalking laaa pehlisss..LOL!

    ReplyDelete
  17. kita pun nak habis degree second sem.tengah final ni sobsob doakan boleh ^_^

    ReplyDelete
  18. Wahhhh dah habis dah sem . Boleh rehat banyak banyakk.

    ReplyDelete
  19. wahh da habes first sem deg yee... sorry la wishlambat..hehe happy semester break!

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!