Saturday, May 28, 2016

Gopro 4 is mine!

Hi! Alhamdulillah finally dapat pun pegang with my own bare hands. Lambat setahun pun takpe lah asalkan dapat Gopro kikiki. Speechless! Sumpah berdebar lepas dpt whasapp dr kak Ayue dia kata untung lah ada budak tewww menang gopro and im like HAH?!?!?!?!?!?!!?!!

WEHHH KEGILAAAAAN APA NI HUHUHU 

Rupanya tak terkono alhamdulillah thank you so much kak Iday & Lazada for hosting the contest! Click SINI untuk tengok contest raya tahun lepas heeee. So now boleh lah qila selpie dgn gopro nanti kan hiks.  Anyways!!!
Lawa kannn aduhai my new babyyyy hahaha.

Hi bloggie im back?????
miss me?
no?
ok.

now dah boleh bergopro heee~ baru nak plan nak beli handy cam sony haritu lps survey eee best gila tengok and pegang itself mashaallah ringan harga pun mcm gulpp! hahahah alhamdulillah again! jom bergopro! wuuuuuuu!! Qila nak start berblogging dah yay! rindu nya eei. That feeling when all your exam payyypers dah berakhir wuhow hu huw!!!!!!
A really big thank you kak iday again for hosting the giveaway! Thanks lazada!!!

15 comments:

  1. rezeki jatuh dari langit ni!!!!!!! nak gak (walaupun tak reti guna)!!!!!

    ReplyDelete
  2. waah. bestnya dpt gopro free. :'))

    ReplyDelete
  3. bestnyaaaaaaaaa rezeki tuuu. hihi congrats qila :) untunglah.

    ReplyDelete
  4. Wah, bestnya! Gopro kot. Haha. Lepas ni tangkap gambar comfirm cantik :D

    ReplyDelete
  5. Wahhhhhh! Bestlah diaaaaaa! Tahniah Qilahhhh! Rezeki lah tuuuu! Untungnyaaaaa! ><

    ReplyDelete
  6. Yeay!! So lucky,tahniah :D

    ReplyDelete
  7. Seriouslyyyyyy?? Untungnyaaaaa!! Blh meroyan klau menang besar camni. Murah rezeki nii. Hihik

    ReplyDelete
  8. Raya dengan Gopro la dia lepas ni..hahahaha...alhamdulillah!

    ReplyDelete
  9. amboii kemain eksiteddd huntung ahhhhh raya ngan gopro

    ReplyDelete
  10. Wahwahwaahhhhh sakan lahhh bergopro adikku sayang pasni... :D

    ReplyDelete
  11. Wahhh bestnyaaaaaa. Lepas ni review tawww. Tak sabar plak.

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!