Sunday, May 8, 2016

Dearest sister :')

I’m happy for you. I really really, truly am. You’re my sister??!?!?! So of course I’m over the moon that you’re getting married!????? :) :) :)

You say our relationship will be the same. I know it will be different, that it already is. And I’m okay with that; I know it can’t stay the same. What hurts is that you don’t even realize that it’s already changed, that we’ve already changed. 

Haha. Sentimental sikit. Dah sah dah kakak qila nak kahwin dah :') Coooongratulations kakak & abe paih huhuhu. Dari kelate uw. Last week dia datang rumah jumpa umi abah. Hahah aku perati je abah perati ko hahahahahahahah. Nanti qila pulak kan. Eh. Haha. Alhamdulillah it went VERY VERY well. Abah tanya soalan picuw picuw qila mcm gulppp. Haha aku yang nervous untuk kakak sekali ish. Takut huiiii. Nak ready budget plan la. Ready ini la itu la. Phew. Im so NOT gonna get married......yet?
Dear future husband, bertabahlah. Abah ok je, muka je muka garang nak mampos. But he's ok. He's perfectly fine trust me okay? He loves me more than he hates you (bcs obviously kau perampas anak dia) Haha serious dia ok je. Asal iman mantap superb. Reti baca Quran, solat fardhu tak tinggal, boleh jadi imam. Ha cukup syarat dah bagi dia kihkih. Kalau ada rupa alhamdulillah. Kalau takde, bye bye from me kihkih. Anyway, sila curi hati umi sebab umi mmg mudah cair hahak. Dah la qila dah dah bye! Hmmmmmmmm. Harap ada la nak masuk meminang qila tahun ni hm hm. Takde ke. Hm. Duit hantaran tak banyak pun. RM50k cukup la untuk degree qila ni HAHAHAHA bye
So, who's next? ;) hihi. Kahwin gantung pun cam best gak en. Eh eh bye!

16 comments:

  1. Dak2 IIUM biasa kawen awal~~ ehemehem. Hahahaha.
    Btw, congrates to your sister. :D

    ReplyDelete
  2. Amboi qila hahahahaha. Tahniah untuk kakak qila :)))

    ReplyDelete
  3. amboi hahaha siap dah bagi msg kat future husband kan. hahaha congrats for your sister. semoga segalanya dipermudahkan :)

    ReplyDelete
  4. rileks..jodoh pasti bertemu dik

    ReplyDelete
  5. congratz utk kakak! wahh pasni qila pulak eh hehehe :p

    ReplyDelete
  6. kalau makan nasi minyak tu jgn lpe jemput akak... rumah tak jauh kan hahaha

    ReplyDelete
  7. Wuuuu nak dapat abang ipar dah dia. Sedih kan bila kakak sendiri nak kahwin. Haippp ada niat nak kahwin jugak keeeeee

    ReplyDelete
  8. Congrates untuk kakak qilaaa.. stuju bdk iium mg salu kawen awal. Hiks

    ReplyDelete
  9. congratee utk kakak kak qilaaa. eh kak qilaa, selain bau nasi minyak kakak kak qila tu, bau nasi minyak kak qila pun mcm terbau-bau dah ni. kihkihkih

    ReplyDelete
  10. Tahniah untuk kakak Qila :)

    ReplyDelete
  11. berangann kuat qilah sygku nih! :D
    amboiiii, bagi qilah (me) yg g dulu, baru awak ok. I pun masih mencari. haha lol! alhamdulillah, your sis dah bertemu jodoh. seronoknya! tumpang happy samaaa :')

    ReplyDelete
  12. wah congratulation untk akk qila!

    ReplyDelete
  13. Tahniah buat kkak qila, pasni turn qila plak ye hihi amin

    ReplyDelete
  14. tahniah kakak ! amboiii, berabang iparkan org kelantan! huda baca macam syarat qila je lagi ketat drpd abah. hahahaha

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!