Sunday, April 17, 2016

Huge Blessing

"Parents are a huge blessing. Whenever you look at them, say Alhamdulillah. Spend quality time with them. Love and hug them. Cherish each moment that you spend with them. This life is very short so serve them as much you can in shaa Allah...”

Nak mintak satu je, i reaaally wish we would reunited as a family in jannah later TT_TT

The love of my life. Hihi. I neeaaaaaaaarly got homesick sebab 3 weeks takbalik. Kihkih. But then they kidnapped me and we had a short and sweet and simple dinner together yay!
Finals are approaching. Tlg doakan pls! Maceh :') Sorry for the lack of updates. And certainly will blogwalking later. No worries! Hehe. And salam Rejab........pastu Syaaban pastuuuuu?!?!!?!!? RAMADHAN yayayay!!!! Pastu raya uhuhu T_T <- idk why i feel like crying. Maybe because im going to take short sem this year and probably i wont be spending my ramadhan + raya @ home? :-(((((( 

20 comments:

  1. Love your parents :)

    Tak bestnya kalau tak dapat balik berpuasa dan raya. Huhu. Siqah dah beberapa kali tak dapat cuti raya. Sedih ya amat kerja masa raya :(

    Good luck in finals!

    ReplyDelete
  2. salam qilaaa,,, moga doipermudahkan caiyok2:)

    ReplyDelete
  3. Hahaha. Bertabahlah qilah. Akak paham perasaan homesick lama tak balik tu. Hehehe. Sepesen jee muka family dia. Comey comey belaka. Hehehe

    ReplyDelete
  4. Akak paham perasaan awak. Hehehe ! Tak pela, semoga urusan dipermudahkan tau dik. ♥

    ReplyDelete
  5. Goodluck for your final! Sikit je lagi Qila, lepas ni dah boleh balik rumah. Hehe. Qila can do it! :D

    ReplyDelete
  6. qilaaa.. hakak you tgh mood homesick kot.. huhu

    ReplyDelete
  7. qilaaaaa! seronok tgk you had a quality time with your family. tu mama qila ke? she looks so young! goodluck for your finals qila! do your best chayok chayok aja aja fighting okay! :D

    ReplyDelete
  8. takkanla raya pun tak dapat beraya kt rumah, sedihla macam tu :((
    comelnya family niii <3 <3

    ReplyDelete
  9. Qilaaah you makes me want to cry. Hukhuk. Lama tak balik lama tak peluk abah ibu. Oh God cepatlah Jumaat !

    ReplyDelete
  10. InshaALLAH semuanya akan bersatu di syurga Allah :) All the best for your exam dear. berkorban sekarang, berjauhan sekarang utk menuntut ilmu. Esok2 dah habis belajar, ada kerjaya sendiri, boleh bantu family

    ReplyDelete
  11. comelnya parents qila.. all the best final.. lepas ni dah nak puasa.. rayaaa! yeayy.. sorry lama dah x klik-klik baymax TT

    ReplyDelete
  12. Baru 3 minggu Qila oiiii. Hahahahah kak Nad ni lagi lahh. Good luck Qila for this semester! Makes your parents proud of youuuu okay :*

    ReplyDelete
  13. The biggest fear of my life.. Losing them.. Parents are such a huge blessing.. K emo.. Lap ayaq mata.. Hahaha.. Goodluck final =)

    ReplyDelete
  14. Good luck in whatever you do, sygku! InsyaAllah, everything's gonna be jussttttt fine. Trust me, you can do it! Hehe.. Comelnyaa lahaiii pakat ada dagu terbelah mcm preity zinta! :'D

    ReplyDelete
  15. i can feel it kak qilahhhhhhhhh :'(
    dah nak sambung belajaq ni. asyik fikir je puasa dah tak dgn fmly ke lepass ni. like want to cry. T.T

    btw, fi hifzillah kak qilahh somell. ^^

    ReplyDelete
  16. muka ikut mak!!! heheh singgah :)

    ReplyDelete
  17. mesti rindu mak ayah kan? kan?

    ReplyDelete
  18. Homesickkk ehhh siann dyeee

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!