Friday, April 1, 2016

Blog cantik tapi...


Sebagaimana cantik dan hebatnya reka bentuk blog yang dimiliki mu,
Biarlah secantik dan hebat itulah juga pengisian yang sampai kepada pembaca.

Lakukan lah sesuatu itu sebagaimana Allah mahu.
Moga Allah redha ^_^
Honestly, this pictures i found on tumblr struck me deep. Hahah! Bcs i know my pengisian sucks.... So tak berguna ye qilah woi kalau blog cantik but you share those silly posts? Hihi. So imma start delete lah post yang tak berguna tu huhu. Salam jumaat! Take care everyone :') Goodnight! 

25 comments:

  1. Salam jumaat qila! Terima kasih perkongsian ni

    ReplyDelete
  2. Betul tu.. (^^,) Mudah mudahan apa yg kita kongsi, bermanfaat utk org lain.

    ReplyDelete
  3. Meaningful, beringat semasa menaip kan ..

    ReplyDelete
  4. ermm okay rasanya blog posts saya pun bnyk yg tahpape... :') deep sangat ni huhu

    ReplyDelete
  5. sebab tu bila menulis, kena ingat yang penulisan kita kekal.. :)

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Qila nak sambung tido agaknya :p Hahaa !

      Delete
  7. me too cik Qilaa... tapi malas nak buang..hihihih,..

    ReplyDelete
  8. Oh nice reminder.. belum reti nak buat pengisian yg cantik & hebat lagi.. belajar dulu slow-slow

    ReplyDelete
  9. rasa mcm blog kakcha pun byk crap je hahaha. penulisan tak seindah blog huhuhu

    ReplyDelete
  10. pengisian akak lagi suck rasanya.. huhu.. hopefully adala secebis dua beri manfaat.. huhu

    ReplyDelete
  11. agreed. thanks sebab sharing...

    ReplyDelete
  12. lama x singgah.. cantik sangat blog qila.. :)

    ReplyDelete
  13. alahai kak qila~ saya disini pun terasa jua hahaha XD

    ReplyDelete
  14. terimakasih dengan perkongsian ini.

    ReplyDelete
  15. pengisian itu penting juga..

    ReplyDelete
  16. alamak! terasa pulak. harap adalah yang memberi manfaat :)

    ReplyDelete
  17. deep lah jugak. hehehe btw janji ramai org komen n baca :)

    ReplyDelete
  18. Sama plak asenye. Blog wrdh macam cantik tapi pengisian xde sangat.. kene kipidapp lagi ni.. hee

    ReplyDelete
  19. Aihh banyak jugak entry merepek merapu dan entah apa apa ni

    ReplyDelete
  20. entry ini sangat bermakna.. and too much quotes pun boleh jadikan sesebuah blog tu bermakna. hehe at least kalau nak buat entry merepek pun mesti disertakan dengan kata-kata hikmah dan yang sekaki setangan dengannya even takde kene mengene hahahahah

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!