Sunday, March 13, 2016

Why sephora why :(

Haih. Taa kuadd betul lah kalau masuk Sephora. Ececeh. Acah banyak duit je nak beli hahaha. It's just that the colors.... Kalau kaya woi nak beli satu Sephora. Ok tak tak gurau je. It's so calming ok tengok lautan liptik, lautan warna warni hihik! Anyway!!!! Why is stuff at Sephora so expensive?
Qila was soooooo tempted to buy one of the lipstick, one of the foundation, one of the ni tula but nah. Such a dugaan for me. Haha. And i keep reminding myself this one simple thing hihi.
Dear Aqilah, you're always beautiful without any extras needed. Never forget that!!!
~ Adam, my acquaintance. Hiks. Alhamdulillah qila tak into makeup stuffs. Suka perati je. I'm more into menternak lemak. Ihiihih.
Cantik kan color dia ihihihi mcm so colorful so bright so cutezzz!!! Mcm gula gula k bai hihu.

17 comments:

  1. Saya xsuka pakai makeup. But I loooove to play with makeup stuff. Hahaha

    ReplyDelete
  2. Cantik2 semuanya. Btw sama la kita. Suka menternak lemak. Hahahaha

    ReplyDelete
  3. woahhh suka betol warna warni dia

    ReplyDelete
  4. I want it too, tapi takde duit. Drugstores je mampu sekarang ni :')

    ReplyDelete
  5. sy pn tak berapa sgt minat nak beli makeup. suka tengok org pakai jelah sbb sampai skrg tak reti lagi hahaha bgs guna utk beli makanan & chocolates hahaha lol

    ReplyDelete
  6. Belanjaaa lah saya satu. Ehh. Hahahahha !

    ReplyDelete
  7. 'Lautan liptik', hahaha! xD wuuuu sephoraaaaaaaaaaaa. Kite penah try pakai kawan punya lipstik sephora, lawa kot warna dia! Tpi entahlah, rasa mcm lagi berminat kat mac kot even x penah cuba lagi jenama mac, hehe

    ReplyDelete
  8. sama laaaa fieyqa pun suka tengok barang makeup, kadang-kadang beli jugak satu dua tapi tak reti pakai makeup pun chiaa chiaa chiaa

    ReplyDelete
  9. Saya pon tak kuat bila masuk Sephora. Kalau pergi shopping mall, asal je nampak Sephora, terus tarik cik tunang masuk. Tapi instead of me tarik dia, dia pulak bersungguh tarik kita keluar... trying to halang me from wasting our time looking and fantasizing things that I will never buy haha He knows me too well. It's either me wasting money for something that I will rarely use OR window shopping je.

    ReplyDelete
  10. sukanya tengok makeup tu hahaha mcm nak beli buat perhiasan kikikiki

    ReplyDelete
  11. Baru minggu lps pi Sephora beli lipstick, rambang mata.. Tetiba terjebak joined membership, hurmmm..

    ReplyDelete
  12. huii tengok make up stuff memang rambang mata. tapi semenjak ada anak ni dah pandai jimat dh . beli basic make up je T_T

    ReplyDelete
  13. Cantik, tapi huhu..1 kali je hari tu masuk sephora..tu pun sebab kwn..kalau x, selalu lalu je..hihi

    ReplyDelete
  14. My new hobby is to collect ne shades of lippies. Adoiiii rabak weiii rabakkk pokettt!!! :'O

    ReplyDelete
  15. Akak kalau pergi Sephora terus sakit kepala sebab banyak gila barang dia! And hampir semua akak tak tahu function dia apa.

    ReplyDelete
  16. Hahahah menternak lemak ye? Anyway tak semua dalam Sephora tu mahal Qila. Depends on brand and what stuff juga :)

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!