Wednesday, March 9, 2016

Launch of YourNutella @ 1U

Ok hi goodnight semua huhu. Nutella ada nama baru tau tau. It's called........ YOURS!!! Weee~ Jom serbu One Utama untuk buat nutella jenama sendiri hihi. Ingat Nutella tipu. Rupanya bebetul wiwiwi. Kemain betul. RM15 je okay hihi boleh letak nama kita but.....
 
The queue is so long meh. Ni kakak qila dah gi beratur tadi haha. Besok dia nak beratur lagi buat untuk whole family members hahaha bekalan nutella. Gitewwww! Ok thats all heeee. Nightz!
 
Yang tak larat tu nak beratur jelah kan huhuw!
Eceh ceh. Bangga lettew because she've been dying to get her own kind of nutella. Haha. 

9th March - 13th March dekat One Utama! Sampai Ahad ni ok????
Ps; Cant wait to get mine!!!! Hihih.
Ok mine is here heheheheehehe 

27 comments:

  1. haihhh seronoknya. qila kakcha nak pindah kl next year. blh la kita hangout together hahahahaha :P

    ReplyDelete
  2. salam wah bestnya! .. tapikan jauh sangat nak pi

    ReplyDelete
  3. best gilaaaaaaaa tapi asal jauh sgt qilaaaaaa. aaaaa hahaha teringin gak T_T

    ReplyDelete
  4. ini adalah perosak diet atkin.. hehe. But i like

    ReplyDelete
  5. OMG! I saw something like this in New York and was so tempted to do it but I am not a big fan of Nutella, so, kita passed je lah. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Omg same!!!!! Qila nak nama je but i dont eat nutella hahahahaha

      Delete
  6. Malas nak beratur...beli jela yg nama "Nutella" je pun..hahahaha

    ReplyDelete
  7. Ha-ha, aish..kurg la nutella ni, tp mkn je

    ReplyDelete
  8. Fuiyooooo!! Buatkan satu. "Ana Fatihah" ye. haha :P

    ReplyDelete
  9. OMG, mesti best giler bila ada nama kita kat packaging Nutella. Rasa macam limited edition gitu~

    ReplyDelete
  10. alamak seronoknya ada nutella jenama sendiri hahahaha tapi jauh benor nak perginya pun T_T

    ReplyDelete
  11. sanggup tu beratur, gigih qila ni haha :)

    ReplyDelete
  12. wahh gigih tau! limited edition ok nama sendiri dkt pacakging.. hihi =)

    ReplyDelete
  13. Wahhh wahhh wahhhhh! Pdn dia update dkt insta tu! Tahniah dpt awak punya sendiri qilah! Hikhik ><

    ReplyDelete
  14. wah bestnya dapat nama kat situ, rm15 je pun

    ReplyDelete
  15. qila sapu 'qila' atas roti. hahahahaa! bestnya ada nama nutella sendiri!

    ReplyDelete
  16. akak tag qilah :)

    http://nazihah-suarahati.blogspot.my/2016/03/segmen-top-blogger-2016-by-nurzulfa.html

    ReplyDelete
  17. Bestnya blh wat produk sndiri suda ni hhaha

    ReplyDelete
  18. Ala. my fav nutella. teringinnya nak ada satuuu

    ReplyDelete
  19. Eh eh ehhhhh tu awak punya ke saya punya? Nama aqilah tu. :'D

    ReplyDelete
  20. Alahai, bestnyaaaaa. Benda-benda macam tu takde kat pulau terpencil. ahahahaha.

    ReplyDelete
  21. Singgah malam lawat aqilah..

    ReplyDelete
  22. wow~ this is so cool

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!