Tuesday, February 23, 2016

Wideshawl Chiffon

Hi hi hi? *FLIP SHAWL SIKIT* Yasssss qila dah jumpa dah tudiaaa hahahaah! Thank you very very much dear kak Munirah yang kurus cantik je alahai mcm tak patut panggil kak bcs im too fat-and-look-older-than-u?? Haha. Thank you, so much :')))))) Hihi. I'm so lucky to win this pretty shawl from Giveaway Shawl by Lolipop Manis heee~
Anyway, qila menang color Orchid (more like Khaki/Nude) from kak Lolipop Manis ni ha. Hihik. Again, thank you pilih qila :P Please, the fabric is so lembut comfy alahai. Memang menggoda ugh. JANGAN BELI SATU ok?!!! U BETTER BUY 2 AND ABOVE HAHA. It's sooo cheap lah with the price huhuw! Ha ni ha
So heres a selfie of mine that no one asked for hahahahah
Maceh bebanyak ye kak Munirah for hosting the giveaway! :')


Lelawa kan kan kan? Gi terjah ig dia sekarang jugak!!!!!!
Thank you kak Munirah! Hugs! 

20 comments:

  1. wow tahniah! cam bese ahh comey sajeee!! elok je u ols pakai shawl... kita je tak reti pakai

    ReplyDelete
  2. Cantiknya warna-warna shawl ig diaaaa. Btw congrats menang! That color suits you

    ReplyDelete
  3. amboi qila. omel ngaaatttt... :) kaler ni cntik suweeettttt.. kak lieya suka ^_^

    ReplyDelete
  4. orang sabah ckp, "ngam betul kau pakai" hahaha sesuai warna tu dengan qilah, sbb qilah cerah gituu hihi

    ReplyDelete
  5. Colour tudubg cantik, bila qilah pakai lagiiiii cantiksss ^.~

    ReplyDelete
  6. wahhh lawanya.. cecomel jer macam owner blog nihh hahaha^^

    ReplyDelete
  7. cantik warna tu :) akak pun suka chiffon shawl, lembut hehe

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum..singgah sini..warna cantik-cantik belaka
    Jemput join  Giveaway Februari 2016 by Blogger KHEZMAIRA

    ReplyDelete
  9. Alahaiiii why so santekkkk adikku sayanggg!!!! xoxo

    ReplyDelete
  10. Cantiknya tulisan Mun :D

    p.s. Qila pun comel juga!

    ReplyDelete
  11. bestnya dapat shawl T_T emmmm tung ah lawaaa hahaha

    ReplyDelete
  12. Color orchid tu lawa dan kena ngan Qilah..akak personal pun suka color tu selain copnhagn blue tu..btw congrats ye.. err Qilah pinjam gigi..^^

    ReplyDelete
  13. waahhhh cutela :D

    So heres a selfie of mine that no one asked for (ni lawak gile ahahahahahhaa)

    ReplyDelete
  14. comey giler selfie dia.. hahah

    ReplyDelete
  15. Comeyyyynyee qilaa. Tergoda I tgok u senyummm. :)

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!