Thursday, February 18, 2016

Random Update.

Ha masa ni lepas qila gi beli (Chia Seeds) tu haha. Lepas hantar Azim g Wangsa Walk, qila umi and kakak shopping sikit dekat Aeon Big Wangsa Maju. Alahai bebetul dpn WW haha. Qila dah excited dah beli sushi bagai.
  
Pastu tetiba kakak ajak makan pulak. Dia tu sebenarnya gemuk juga tu. Haih. Anyway! Here's the cafe. Best! Cantik! Affordable! And air dia refillable woot woot! Self service! Cute la jugak ihihi.


Murah. Sedap. Hihi. Rupa2 nya Makan Culture ni under Sakura Kristal! Hek eleh. Patut la best. 
Sedappppp. Ikan peranakan dia sangat sedap with those colorful rice balls NASI BON BON ahaha so cute lah nyums! Ikan peranakan tu rasa dia mcm (Asam Pedas + Kari) haha sangat nyummeh. And then i chose the Carbonara Spaghetti lah ofcs hihi. And air apa tah tu. Idk hahahaha bc i dont drink coffee and seangkatannya hiuhiu.
she's pretty although she's turning 46 sooner :(:
wiwiwi thanks kakak lanjew mihahaha.
i looked ala ala ummi right. alhamdulillah qila masa tua nanti takkan jd hodoh hahah!
2016 ni memang idk. My goals macam too much. Nak jadi kurus before raya la, cantik la, ni lah tu lah. I think i'm having problem hm. Too much. This is so NOT me. Why i do even care? Ni semua duniawi qilah!!?!!?!?!?!?! Blergh. Takpe lah. Fitrah kan hahaha. Susah jadi perempuan. Overthinking la, over insecure, over confidence, over over! Ishh. Wait. Did i just overreacting? Hahah yeap i just did it. Goodnight! :)
P/s: Tak sabar nak jumpa Kak Sally & Cha lusa. Hiks.

24 comments:

  1. waa sedapnyaa . jeles '3'

    ReplyDelete
  2. Comel gambar gerak-gerak plus semua sporting :)

    ReplyDelete
  3. sama my goal nak kurussss ;)

    ReplyDelete
  4. omeynya gambar qila gerak-gerak tuu :)

    ReplyDelete
  5. Ummi nampak mudaa lah. Apa rahsia ummi ni? Naaak tipss :D

    ReplyDelete
  6. alamak cutenya family ni T__T yg bulat2 warna-warni tu nasi? comelnya! anddd sushi tuuuuu >.<

    ReplyDelete
  7. hahahaha cmon qila, u r beautiful in ur own way ;) <3

    ReplyDelete
  8. i wish i could meet you one day! teringin nak hang out dengan qila lah!!! if kakcha p sana nanti bawa kakcha p makan tempat best2 okay!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. your comment will always make my whole day kak cha ihi.
      I really do wish i could meet u one day nanti no worries if its meant to be it will be ecehcehhhhh hahahaha! <3 inshaallah!

      Delete
  9. cm ne buat gambar bergerak tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe guna any gif apps? :)

      kalau dkt laptop boleh guna photoscape;
      phone boleh guna google photos+ or photogrid? huhu

      Delete
  10. omoo,balik mesia ni kena tryy kedai makan ni ;D

    ReplyDelete
  11. Sooo here it is! Pasal tempat makan best. Oh, bestnyaaa lahaiii. Nk tdo, tetibe lapar plk tgk asam pedas. Haaaa nangis. Okbye nk tdo mimpi asam pedas tu skrg! Zzz

    ReplyDelete
  12. comelnya umi qila. nampak muda je :D
    makanan tu sedap2 semua aihh :3

    ReplyDelete
  13. eh.. gambar gerak2.. npk life semua.. comel..

    ReplyDelete
  14. Sekarang ni Qila suka main gif ya? *random question. lol*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes!!!!!!!!! Idk it feels so........alive. Hahaha.

      Delete
  15. kreatif gmbar yg gerak2 tu :) btw nmpk sedap mknan kat situ ^^

    ReplyDelete
  16. auch cantiknya qila! :) dat sushi tho looks yummehhh

    ReplyDelete
  17. sedapnya tengok terliur hehe :D

    ReplyDelete
  18. tak sabar nak jumpa qilaa. ecehh hahaha btw cha yang pi berjuta lemon aeon big ni pun tak pernah lagi try any restaurant ;/ haha except for sushi king.

    ReplyDelete
  19. Hahahhaha rajinnya umi layan Qila gituuu. Comel je anak beranak niii. Hahahhha jangan la stress dulu fikir kita tua nanti cemana haha rileks Qila :*

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!