Wednesday, February 10, 2016

ex-hausted :(

Harlu. Over je exhausted. Padahal tak masuk 2 week lagi. Tak dikira 2nd week sangat pun sebab dapat cuti dah kan kihkih. Selamat study kembali qilah! Alhamdulillah, again i survived? haha. Best betul this week. Class on Wed & Thur. Pastu malam jumaat balik rumah lagi lewwww hihihihih. Nak tengok Deadpool! #tetiba. Anyway!!!! Idk why im felt exhausted everyday here. Sebab qila kurang makan ke cane. Dia mcm perasaan penat tu melangkaui perasaan lapar. Balik class qila memang tidor je. Idk why. Tahu tahu je bangun tidor dah nak asar. Pastu nak nangis sebab malas turun makan. Hahahahahah!
Actually my face is really reaaaally exhausted tapi ternampak excited pulak haha.  
pardon my ugliness hahah
Yeap. That's me. All the time. Seriously, penat mentally. and physically, and spiritually kut. Sebab habis piyed so mcm blergh. I really need to purify my spiritual matters hehe. Hm, what else. Minggu ni banyak habis duit dekat printing je kut. So many notes alahai. Beli buku pun alhamdulillah buku secondhand. Itupun qila mcm lupa nak shopping gelenya. Tak deco apa langsung bilik. Haih. Why qila why. 
 
Hahahaha yassss qila dah borong dah haritu wuhuw! And i've tried it! Best best best! Yay alhamdulillah got no rashes hihihihi. Sedih sadis betul dpt kulit sensitif ni heeee. Balik class qila sememangnya pemalas no 1 nak bawak payung so memang sampai je bilik mmg tempek benda alah aloe vera ni ha. Sedap. Nyaman je rasa hihi. Nak beli lagi boleh tak. #tamak
Thank you aten ila, you made my days in iium more merrier. gitew! :p

28 comments:

  1. jangan skip makan. ahahah.. tak makan, tu yang letih :)

    ReplyDelete
  2. Good luck for your study kak qila :D

    ReplyDelete
  3. Buy 2 free 1 ??? Hahhaa. Jeles nyaa nak jgakk

    ReplyDelete
  4. hahaha. nak ngs sbb malas turun makan tu lawak pastu ngs. btw bestnya balikk =)

    ReplyDelete
  5. hahaha comel jer qila haha.. deadpool nak nengok jugakk!

    ReplyDelete
  6. salam qilah
    nak tanya editing macam gif tu guna apa ya ? apps handpjone eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam hi cik ebba hehe.
      Both boleh! I mean kalau dkt phone qila guna google photos. Byk apps gifs! Photo grid pun boleh tak silap hehe

      Kalau dkt laptop boleh guna photoscape? :D

      Delete
  7. ramai nampaknya memborong benda yang sama >.<

    ReplyDelete
  8. Best kan hehe... Intan pun pakai lalala..

    ReplyDelete
  9. bila otak letih , semuanya akan jadi letih juga ... produk aloe vera tu untuk sejukkan muka ke apa ya ... dah nama pompuan kan , suka je bila bab skincare ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Otak qila letih lah ni kan hihi ok maceh! Yup aloe vera tu mcm moisturiser + sunblock hahah gituw. Yup. Perempuan and skincare berpisah tiada!

      Delete
  10. Hahahahah qila comel. Exhausted/Excited face tu XD Ala qila takpe tak payah deco room. Bilik uum akak tu pun gitu-gitu jurr ((jahat betei aku ni. Sebab jeles dengan orang yang kreatif deco lol))

    ReplyDelete
  11. hihihihihi... Sabar cik Qilaa.... Hari tu mcm 'ternampak' cik Qilaa ler tapi xtaulah kalau pelanduk 2 serupa..hihihih... selamat teruskan hari2 memenatkan cik Qilaa.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mcm ternampak ye? Mcm jela kan. Hahahaha! Jgn tegur qila tau!!!! Hihihi terima kasih cik ikhwan! :)

      Delete
  12. first tgk gambooo tu ingtkan ice cream...hihihihihi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha tu aloe vera lah cik ikhwan oi hahahahaha tang mana aiskrim pun qila tak tahu. Hahahaha. Tapi bila tgk balik ms lapar ni mcm ada iras aiskrim pulak haha

      Delete
  13. stay strong qilaaaa. u ken do it! :D i watched deadpool last night! serious best gilaaaaaaa sebab kelakar!! and and and kakcha pun ada beli gel aloe vera tu hiks x'D

    ReplyDelete
  14. Hari tu dah nampak aloe vera tu kat elianto, tp tak terbeli. Bila qila update ni terus rasa nak grab satu. Hehe

    ReplyDelete
  15. Alahaiii kenapa kenapa kenapa? Mood swing ke apa niii... Cheer up, Miss Qila! I miss you! :-*

    ReplyDelete
  16. Bila belajar banyak sangat memang boleh cpeat mengantuk. haha :D

    ReplyDelete
  17. rai selalu pakai aloevera tu satu badan sebelum tidor nyaman aman damai gittewww. kalau nk best letak dulu dalam peti ais sebelum tu. effect dia pehhhhhh. terbaikkkk

    ReplyDelete
  18. Ingat tak berapa harga aloe vera gel dekat Elianto ni? Hopefully it's affordable! ;-;
    ~xx ieyra | babysoulz.blogspot.com

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!