Wednesday, January 20, 2016

W.w : Vanilla Ice cream

I can resist chocolate but not this one.................. Ugh
Dapat pulak kalau tgh pns pns terik ni ya allah ya tohan dapnya dapnyaaa :(
Eee teringat pulak vanilla coconut shake aaaaaaaaaaaaaaaaaaa :(
P/s: Tak sabar la nak duduk sorang sorang nanti. Takpun lps kahwin ke kan. Nak beli stok ice cream bebanyak utk sorang diri hahah! Kalau beli sekarang hm confirm besok tu habis haih perks of having adik beradik ghamai ugh.

33 comments:

  1. Lissa pun suka vanilla T____T

    ReplyDelete
  2. wow!
    mmg sedap dpt mkn vanilla dgn kelapa ! huhu

    ReplyDelete
  3. vanilla coconut share ke shake? nak share ngan kite ke kak kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. haipp! nampak aje dia ni typo kita ekeke

      Delete
  4. Hihi. Kalau Wardah nak letak stock cokelat banyak2 hahahh

    ReplyDelete
  5. Ni kalau post masa bulan puasa ni, memang saja cari pasal! Hahaha.. Tedapnyeeee :'O

    ReplyDelete
  6. Melting la kita tgk slurpppp telan air liur hihi

    ReplyDelete
  7. wallaweiii.....ni yang nak cari sangkaya ni...

    ReplyDelete
  8. air kelapa tak berapa elok untuk perempuan kecuali time sakit .. atau demam. hehe

    ReplyDelete
  9. Lepas kawin anak anak pulakk rembatt hihihh. Btw, vanilla mmg delicious! Scrumptious!hahaha XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha! ok noted! so senang cerita makan bebanyak sorang je lah kan ihihi

      Delete
  10. I feel you. Bila adik beradik ramai, semua stok makanan kat rumah akan cepat habis. Haha. Lama tak makan icecream. Craving for that!

    ReplyDelete
  11. panas2 makan eskrem bestnya, deko cantik pla tu

    ReplyDelete
  12. Qila ni kan semenjak nak masuk balik uni, post sokmo makanan tau!!! grrr :3

    ReplyDelete
  13. Ya Allah.. sedapnya...

    takpe2.. nanti nak suruh ibu belikan :3 ngehehee

    ReplyDelete
  14. kita dua terbalik la Qila hehe :D akak takleh resist coklat, vanilla lak tak makan langsung sebab rasa manis sangat, tak kena ngan lidah. kalau aiskrim susu camtu akak makan yg coklat/coffee/rainbow aje :)

    ReplyDelete
  15. beli peti ais sendiri dulu qila. siap ada padlock hahahaha. kedekut punya pasal hahahha. tapi lebih afdal kalau sharing. kang mkn sorang haa nanti gemok sorang pulak :PPP kalau sharing biar mengembang ramai ramai hahaha x'D

    ReplyDelete
  16. qila saja je kannnnn ... sedap bangat ni :)

    ReplyDelete
  17. Lepas kahwin kene bagi suami dulu . Tengok die makan sampai habis . haha

    ReplyDelete
  18. Amboi dik..tak nak kongsi ngan akak ye....hihi
    Akak layan gak aiscream nie..tapi ada masa lah..hihi

    ReplyDelete
  19. Malam malam ni boleh pulak terbaca tertengok entry ni kannn. Nak kena Qila niii TT_TT Kenapa sedap sangat oiiii. Coconut shake pun eee dah lama tak rasaaaaa TT_TT Qila please jangan cerita makanan sedap sedap? Hahahhaha.

    ReplyDelete
  20. Mak aii aiskrim, akak dah lama xmakan. Last makan aiskrim sankaya. Sedap ooo ;)

    ReplyDelete
  21. Amboi qilaaaa..tak nak kongsi ngan adik beradik ye....hihi

    ReplyDelete
  22. ok bye nk p bli aiskrim pastu tayang kat qila....ngeh ngeh

    ReplyDelete
  23. Buat akak teringin nak makan ais krim pula dah :(

    Aoa keslah winter pun nak makan ice cream ni T___T

    ReplyDelete
  24. Dapat sangkaya panas panas niii urmmphhh dappnyeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  25. Wuuyoo. Nampakk sdapp. >_<

    ReplyDelete
  26. pntai irama banyak air macam ni. mohon pindah kelantan. hahahahha

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!