Wednesday, January 6, 2016

W.w : NY Resolutions failed.

Hehehehe deep betul gambar ni hahah! Kita kena tulis the opposite gitu.
Anyway!

Hehehe. All the best in 2016 :) Jgn salah salah tulis tarikh 2015 dah hihihihi

18 comments:

  1. kadang silap juga ke 2015 lagi...

    ReplyDelete
  2. happy new year. deep betul komik tu. hehe

    ReplyDelete
  3. Deep sangat, jomlah kita ubah azam kita jadi berlawanan. Hehe

    Happy New Year, too!

    ReplyDelete
  4. Kalau tulis get fat mgkin blh buatkan kita trauma dan automatiknya membakar semangat utk kurus. Kott. haha

    ReplyDelete
  5. tahun ni, setakat ni, masih berjaya tak salah tulis tahun yippiee

    ReplyDelete
  6. Hahahaah ! Sama lah kita. Awal2 semangat kemain last2 tak tercapai pun hahh

    ReplyDelete
  7. Hahaha alamak nak kena buat camtu baru jadi jgk ke ><

    ReplyDelete
  8. Hahahahahahha. Kelakar habis ni.

    ReplyDelete
  9. Hahaha. Happy new year dear qila ;)

    ReplyDelete
  10. salam qila semoga dipermudah Allah urusan kita pada tahun ini, Aamiin.
    kadang kita ni kene guna reverse physcology haha

    ReplyDelete
  11. selamat tahun baru qila ! sorry lambat wish :P eh hakak tak pernah ada wish. ahahaha wish lepas2 pon barai uhuks

    ReplyDelete
  12. hahaha kalau tulis opposite kang terjadi yang tu pulak. kena fikir masak-masak pasal azam ni; better tulis yang betul-betul possible je.

    ReplyDelete
  13. hahaha sangat deeeeeeeeep ! sampai deepthrout rasanya hahaha

    ReplyDelete
  14. Deep sangat. Macam main pshycho. Baru jadi. Hihi

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!