Saturday, January 23, 2016

Unbreak my heart

Don't leave me in all this pain
Don't leave me out in the rain
Come back and bring back my smile
Come and take these tears away
I need your arms to hold me now
The nights are so unkind
Bring back those nights when I held you beside me

Un-break my heart
Say you'll love me again
Undo this hurt you caused
When you walked out the door
And walked out of my life
Un-cry these tears
I cried so many nights
Un-break my heart
My heart

Take back that sad word good-bye
Bring back the joy to my life
Don't leave me here with these tears
Come and kiss this pain away
I can't forget the day you left
Time is so unkind
And life is so cruel without you here beside me

Un-break my heart
Say you'll love me again
Undo this hurt you caused
When you walked out the door
And walked out of my life
Un-cry these tears
I cried so many nights
Un-break my heart
My heart

Don't leave me in all this pain
Don't leave me out in the rain
Bring back the nights when I held you beside me

Un-break my heart
Say you'll love me again
Undo this hurt you caused
When you walked out the door
And walked out of my life
Un-cry this tears
I cried so many, many nights
Un-break my

Un-break my heart oh baby
Come back and say you love me
Un-break my heart
Sweet darlin'
Without you I just can't go on
Can't go on....
Hahahah! Over je haih. Semalam terrrrrrtengok cerita A little thing called Love. Cam biasa ah ofcs la nangis kan hahahahaha!!!! Lagi lagi part Nam confess dekat P'shone after 3 years waiting for P'shone. Eeeee sumpah sedih lah this scene T-T Baru je got the guts to confess, P'shone dah ada girlfriend pulak dah eeee geram nyaaa :(
Haih. Bila lah qila nak transform ni hahahahaha.

Hihihi. If time macines were real, i would love to unbreak my heart, uncry this tears. Heh. Good evening. 

20 comments:

  1. alaahaiii deep betol ayat2 tuuu T.T without you i just cant move on TT.TT

    nanti lah jie buat time machine tuu. hahaha XD

    ReplyDelete
  2. eeee best gila kan cerita ni! suka gila tengok sampai berkali-kali dah hahaha

    ReplyDelete
  3. hero cerita tu hensem sgt3. dlu tgok time spm. haha

    ReplyDelete
  4. BV suka tengok movie tu. berkali2 tengok pun takboring :D
    eh kenapa jiwang2 nie? :D

    ReplyDelete
  5. haahaha lagu ni win.. penah fefeling wehh dengan lagu ni..

    ReplyDelete
  6. akak pernah ajak mak akak join tgk cite ni kat lappy. pastu mak akak tengok masa nam tu buruk itam pakai spek, she be like "macam akak lah"

    LOLL !!!!! bhahahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaaahahah ok ni lawak aduh.

      Delete
  7. best movie tu hihihih. kelakarrrr. dari ugly duckling ke cumilssss!

    ReplyDelete
  8. amboi kak qila, hehe
    nampak cm best je. dia cerita pasal pompuan tu tak lawa lama2 dia jadi cantik eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. AMBOI MAZNI HOW CAN U NOT WATCH THIS MOVIE???!!! PLS TENGOK!!!

      Delete
  9. wei sumpah cite ni best gila hahah kitorang tgk ramai2 dalam bilik pastu semua dok jatuh cinta kat si p'shon tu

    ReplyDelete
  10. Best gilaa movieee .Rinduu nak tengokkk 😭😭 hahahah

    ReplyDelete
  11. I absolutely love this movie....

    ReplyDelete
  12. Kalau ada time machine, I just want to choose the right things in my life and fix everything. Macam best je movie tu :)

    ReplyDelete
  13. tahu tahuu lagu dan movie ni! best giloss cerita thai ni. layan dengan kengkawan dulu hahaha

    ReplyDelete
  14. hurmmm echa kalau ada time machines memang ecah nak pi future je, nak tau sapa jodoh hahahah

    ReplyDelete
  15. memang best cerita ni!! hehehe ini akak dah tengok

    ReplyDelete
  16. Tak ingat dah tengok cerita ni ke belum tapi cerita ni memang agak famous juga kan :D

    ReplyDelete
  17. Salam ,akak macam pernah dengar nama nam nam tu ke dah pernah tgk ? heheheh

    ReplyDelete
  18. cite tu dah lama kan, tapi siyes huda tak pernah bosan tengok. sweeeettttt! xpela, sedih part tu je, last2 happy ending kan. ahh melting dgn pshone!!

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!