Saturday, January 9, 2016

Takleh move on dgn Dilwale

:) :) :) <- Ha nampak tak senyum sampai telinga tu? Haha. Sebab comel sangat la cerita Dilwale. Sesungguhnya that movie is a perfect movie to end my 2015 and yes. First movie to watch in 2016! Lol. Sebab qila gi tengok 2 kali dah ihihihik. First dengan Fatin Nabila! 
Al kisahnya dia nak gi bertiga dengan kakak kakak dia. Tengok tengok one of the kakaks couldnt make it so dia call qila ihihihi. So yeah. Tertengok tanpa sengaja. Ha gituw. Ihihi.

Best sangat sangat sangat la cerita Dilwale :))))) Love, friendship, hatred, avenged, love, family, brotherhood. Haih. Why aaaa why.
Omg dapnyaaa!!!! Huhuhu
It's funny sebab my second date dgn @violetdelfino ni pun sama hahah!
Maybe aura hindustan tu kan. After tengok Dilwale je mmg makan NZ hahahahh!

Hmmmm takde sesape ke nak ajak tengok Dilwale lagi ni hmmmmm
Hahahahahah NO qila NO! Haish.

Hmm where eh to watch Dilwale online? Anyone? 
So here's the link to watch Dilwale online. Hihihihihihihih.
http://watch.kakitube.com/2015/12/dilwale15scr/
http://vplaytv.me/2777/dilwale-2015/
http://putlocker.is/watch-dilwale-online-free-putlocker.html
Happy Dilwale, Qila! Hahaha. But serious shit la kan, bila cerita ni start kan. Dengan music dia kan. Aduh aduh my heart *insert emoji hati kena panah tu* hahahaha. Goosebumps ok haih. Sound system wayang pulak aduduh. Hahahah! Goodnight!

Janam janam janam saath chalna yunhi Kasam tumhe kasam aake milna yahin~
mana nak tengok dilwale online? ha nilah website movie online wiwiwi. dilwale gerua janam janam <3 

30 comments:

  1. hoiiii move on la lagiii. kakcha sampai sekarang blm tgk lagi. qila dh tgk 2 kaliii. ape niii hahahah. untunglah ade geng tgk wyg. jom qila tgk lagi sekali?? xD

    ReplyDelete
  2. Hahahaha ! lepas ni hari2 lah tengok Dilwale :P Roti canai dapnya hoi !

    ReplyDelete
  3. hahahah jom qila kita tengok berdua pulak. sudikah kiranya? hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awak memang x reti reply komen peminat ke ?

      hm

      Delete
    2. eh awak ni jgn nak ngade boleh tak?

      Delete
    3. Wahhh qilahhh peminat peminattt!! Terstalker tanpa sengaja lak hahahha

      Delete
    4. Tak tak dont get it wrong wardah hahaha. Dia gurau jelah. Adoi huhu.

      Delete
  4. BV belum tengok lagi :D
    nanti la nak tengok. best ada geng camtu. wakkakaka

    ReplyDelete
  5. Ecah ada jumpa link macam awak bagi ni masa search aritu. Pehh tadi baru nengok. Memang best. Tapi tetap berair mata nengok! Sedih gila gilaa. Btw, jom berhindustan dlm blog ecah, ada lagu special hahahahaharr!! Demam dilwale laaa ecah ni :DD

    ReplyDelete
  6. hari tu akak nak g tgk dgn bf tapi tiket habes ,uwaaaaa... end up tgk ceta ip man 3, hari ni nak g tgk tapi sorg sbb bf xda sini uwaaaaaa ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaaaa gi la ajak bf kak huhuhu T_T

      Delete
  7. Banyak pulak trbaca status kawan yg takleh move on dgn Dilwale harini. Haha. Kita tengok pun belumm. Hukhuk

    ReplyDelete
  8. tak tengok lagiii, kat kelantan tak ada cinema.
    online dah ada tapi menunggu yg hd. hehe

    ReplyDelete
  9. nak kena pergi tengok sekali lagi ni

    ReplyDelete
  10. i tak tengok lagi kesian kan hahahahahaha thanks bagi link! Pasni boleh tengok dah muehehe

    ReplyDelete
  11. alaa..dilwale lagi...belum tengok alahaiii hahaha

    ReplyDelete
  12. Amboi dik...diwale tak boleh hilang lagi ye..haha

    ReplyDelete
  13. Tahniah! Anda merupakan pemenang Australia's Souvenirs Giveaway by Siti Yang Menaip dan SalbiahM. Sila emailkan nama dan alamat ke salbiahm85@gmail.com untuk urusan pengeposan hadiah. Seandainya tiada respon sehingga 18/1/2015, hadiah akan diberi kepada pemenang lain, juga melalui cabutan random.org.

    ReplyDelete
  14. jum tonton sekali lagi. kali ni dekat laptop je hahaha :DD http://amerjaya.blogspot.my/2016/01/download-tonton-online-dilwale-2015.html

    ReplyDelete
  15. Nak kak fairuz sambungkan ke lagu janam janam tu?? Hahahaha.... Tiap-tiap hari kena dengar lagu janam janam dengan gerua kotttt, kalau tak tak lengkap rasa satu hari. Kajol cantik gilaaa dlm dilwale huhuhu... :'O

    ReplyDelete
  16. kita download je awak hahaha x sempat nak keluar

    ReplyDelete
  17. Tak tengok lagi.. Ramai cakap best..

    ReplyDelete
  18. tak tengok lagi dilwale ni.tapi bebudak opis semua pakat tengok dlm PC masing2.

    ReplyDelete
  19. Takleh move on juga? Memang geng kita ni! ;D

    ReplyDelete
  20. hahahaha haihh bilaa huda nak tengok ni, busy sgt skrg. tunggu cinema bukak kat kelantan la baru tengok hikss

    ReplyDelete
  21. Bestnya dah tgokkkkk sy blom tgokkkk lagiii;(

    ReplyDelete
  22. sama lahhh . kita tgok dua kali jugakk. last movie for 2015 , first movie for 2016. hahahahaha

    ReplyDelete
  23. Sampai sekarang tak dapat tengok lagi!

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!