Sunday, January 31, 2016

Taaruf Week UIA #RoadToDegree

Hi everyone? Hahah. Taaruf Week went well for me. Entah lah. Mcm bad week pun ada but it's okay bc hey? I survived! *pat myself* Sooooo yeah I'm still alive! Alhamdulillah. Berakhir sudah Taaruf Week yg perfect- well, perfect for me. Hehe. Day 1!
Aippp. Ofcs la tak tinggal my Bae---max hiks. Besau nau baymax..
(Taaruf = Suai kenal) Huhuw. Alhamdulillah qila dah seminggu dah dekat UIA :p *pat myself* Tak banyak gambar bc i love video more than pictures :p Video qila dekat snapchat je hihi.
Hahahaha ingat mcm stress kan, jumpa je kengkawan lupa terus kesedihan melanda kihkih.



Penat oi pagi pagi lepas subuh tak tidor balik. Serious oi. Ngantuks sikit :( He he he. And Qila gerak bersama my one and only KakCha dan UMI!!!!!!! Pastu settle kan matric card! Hahahahaha qila senyum sememangnya hodoh la eee benci betul la. Gambar passport qila semalam pun hodoh weh. Eeeeeee benci. Hahahaha. But whatever. Matric card je pun. Ala, 4 tahun je pun. Takde orang tengok pun kan. Hahahaha.

Terus siap untuk Taaruf Week petang tu jugak lah. Kena pakai tudung putih for 4 freaking days. Uia, seriously?!

Muka pepagi nak breakfast vs lepas masuk Hall dengar briefings.
Jumpa pulak sepp sepp geng dedulu pulak dah. Hahahahahaha. Best! Day 2!

And qila terus skip last day haha! Pagi ada walk-athon omg nasibaik qila survived. Hahahah.

Squad  diva goals huh?
Penat gila la taaruf week ni :( Dengar briefings je. Tapi penat tu ya ampun. 
Petak bontot duduk berejam. Hahahahah!

And last....but not least. We are officially students of IIUM wuhuw! 
Welcome to the garden of knowledge and virture wuhuw! 
Tunggu lah lagi 4 tahun nak tangkap gmbr dkt sini. Harap makin kurus la ekeke.
Haih. So now, dah kena start study very.....very hard :( Aaaa takut! Hahahah.
I'll blogwalk later hugs! Sorry hehe. And next post maybeeeeee on Taaruf Week full version untuk tolong junior. Gitew :p Ahaks.

34 comments:

  1. Wau! syok eh minggu taaruf. hahhaha

    ReplyDelete
  2. Tanteknyaaaa sister. Ihiksss. :D

    ReplyDelete
  3. Hehe, selamat mencipta kenangan baru dekat sana. Bay max tuuu, tak boleh besar lagi? Hahaha XD. Good luck for ya degree. Do the best ^^

    ReplyDelete
  4. selamat belajar qilaah :D

    ReplyDelete
  5. tahniah qilaa! all the best. selamat menempuhi hari-hari mendatang hihi jangan lupa ai :p

    ReplyDelete
  6. Tahniah..enjoy your uni life n good luck.. Semoga dipermudahkan urusan :)

    ReplyDelete
  7. wuhuuuu dah start uni. have fun ;)

    ReplyDelete
  8. waa congratss dah sah jadi penghuni IIUM selama 4 tahun! enjoy ur journey dear^^

    ReplyDelete
  9. wooottt.... enjoy ur degree cik qilaaa.. :D

    ReplyDelete
  10. belajaq rajin2 ye qila.. xkurus xpa qila jnji comel.. hahahhah ^_^

    ReplyDelete
  11. belajar elok elok Qila! :D besarnyaaa Baymax hehe

    ReplyDelete
  12. nak nangehhh baca entry ni. CEMBURU ! huaaa. doakan Jie boleh sambung stdy kat UIA tauu. goodluck kak qilaa ! ^^

    ReplyDelete
  13. teringin nak pergi uia hehe selamat belajar :D

    ReplyDelete
  14. Congratz qila :) Best of luck !!!

    ReplyDelete
  15. Tahniah qileh!! Cantiknya dia sekarang ;)

    ReplyDelete
  16. bestnya!! kita pun nak masuk uia gak!! goodluck study!!!!!!! :) btw baymax tu bantal peluk ke comel gila

    ReplyDelete
  17. Nanti bolehlah bawa akak round round dekat UIA tu :D

    ReplyDelete
  18. Haha saudara saya ada belajar di sana juga . ape pon goodluck :)

    ReplyDelete
  19. Goodluck for your study, Qila. Wish you all the best for your degree :)

    ReplyDelete
  20. Akhirnya dh masuk degree. Japlagi qila msti dpt ramai kawan. Apapun all the best utk degree! Cantik lak gmba kat tangga tu :p

    ReplyDelete
  21. good luck dik.. belajar rajin2.. :)

    ReplyDelete
  22. study leklok qila.. wee.. wee...

    ReplyDelete
  23. comelnyaa semua. tapi qilah ahh paling over+cute kat situ. hehehe. selamat menempuh dunia baru (:

    ReplyDelete
  24. Slmt brstudy ya qila..bljr baik2 d cna n jaga diri hhehe

    ReplyDelete
  25. I am planning to pursue my masters kt sana, tapiiii lemme think first. Hehehe... All the best syg, take a good care of yourself, study hard n stay cute!!! muahciked :*

    ReplyDelete
  26. comelnya baymax dia. hehhee..

    ReplyDelete
  27. wahhh bestnyaa qila! bawak titew jugakkkkk nak jugak sambung degreee!! hihi. Rrai masih tunggu result dan nak mohon utk akan dtg punya upu ni. good luck qila sayang! baik baik di sana!

    ReplyDelete
  28. Belajar rajin2 dan moga berjaya qilah.

    ReplyDelete
  29. oh no!!!! i misssssss IIUM!!!!!!!

    ReplyDelete
  30. All the best dear!.. =) hehe
    cantik comel semua adik manis ni.

    ReplyDelete
  31. Akak exuia!!!! Hahahaha. Hai juniors tapi kejap je sebulannn hihi

    ReplyDelete
  32. waaaaaaaaaah se-ni-yor XD sis masih membilang hari nak jejak ke sana sobs

    ReplyDelete
  33. good luck my qila.cha dah bebel meraban kat qila kan. gonna misschuuu

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!