Monday, January 4, 2016

Segmen Awak Orang Mana?


Qila nak warna #F7819F! Thank you Dear Rrai! :D
Qila orang Selangor :D Hehehehe. To be precise orang Gombak hiks. Parents kelate :p hihi. #tetiba.
Hm what so special eh about Gombak. Haha. 
  1. Dia ada banyak makanan best!!!!!! (huhuhu)
  2. Sumpah best la sini hahaha sbb mcm half bandar half kampung ha gitu.
  3. Pastu senang je nak ke KL hehe :D Boleh ke Wangsa Walk Mall dlm 15 minutes, Setapak Central 10 minutes. Cuma qila takde duit and malas je. Kalau qila rajin mmg tak nampak la muka qila dkt rumah ekeke
  4. Kalau dtg KL boleh la kita jumpa Rai hehe. Sbb qila boleh CUBA ke KL huhuhu.
Hihi comel la Segmen ni i swear. Harap ramai lah lagi blogger Selangor hihiks. Boleh ajak gi mana mana event ke, shopping ke, makan makan sesama ececeh. 

Ok so now! Jom join sekali jom?! Click banner or click SINI!

12 comments:

  1. dah lama x join segmen-segmen.. tak de masa lah... hehehehe

    ReplyDelete
  2. Nak join ni gak...nanti akak skodeng

    ReplyDelete
  3. oooo org selangor upanya hihi..Good Luck 4 u ^^

    ReplyDelete
  4. Qila! sep sikit! kita org Gombak jugak. hehehe

    ReplyDelete
  5. Best of luck Aqilah.. =D akk pun join segmen yang sama..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  6. Cik akak pun nak join juga..haha
    Saya orang sarawak..kiki

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen, Qila :)

    ReplyDelete
  8. uishh orang selangor, kite org klate je :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh qila kg di pasir mas!!! :D hihih

      Delete
  9. Eh wardah org selangor tapi tinggal kat Melaka. ^_^

    ReplyDelete
  10. Singgah balas segmen.Hai orang Gombak :)

    http://fitri1986.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!