Saturday, January 2, 2016

Review: Dwi Dara Collagen Complex!

Ok hi assalamualaikum! Ive been consuming this Dwi Dara Collagen Complex since weeks ago and yay im in love huhu! Alhamdulillah. Sumpah lah sedap gila ok rasa dia macam air kurma nyums!! So ok now lemme introduce you description about the product!
Patut la sedap gila rasa nya, sebab ada so many healthy fruits ok? T_T
(HONEY, pomegranate, grapefruit, lemon, apple, orange, grapes, & DATES!)
 (MADU, delima, limau gedang, lemon, epal, oren, anggur & KURMA!)
Kebaikan Dwi Dara Collagen Complex??????? Ha meh tengok banyak gila ok kebaikan nya huhuw!
✅ Mencerahkan kulit wajah & badan
✅ Mengecilkan pori pori
✅ Mengatasi kulit berminyak
✅ Menyekatakan tona kulit
✅ Mengecutkan jerawat
✅ Memudarkan parut jerawat
✅ Memberi tenaga
✅ Mengatasi kulit kusam
Ha seee?!?!?!?!? Banyak kan kebaikan/faedah/manfaat Dwi Dara Collagen Complex ni kan? kan?!


 Basically, Dwi Dara Collagen Complex is a health & beauty liquid supplement which contains 20 sachets per unit. Its so convenient since you can put it in your handbag and bring it for travel purpose. Just tear the sachet and sip directly into your mouth.No need to shake or dilute with water :)

This product is suitable for age start from 16 years old and above. Besides, pregnant or lactating mothers also suitable to consume this. Plus, men who concern about health & beauty are welcome to try this product.

People can gain loads of benefits from this product namely it gives greater whitening effects as well as stimulates regeneration of healthy skin cells. It gives users more significant result within a short period of time.

How to consume???? : 1 sachet per day preferably before meal :)

Where to get this product:
Instagram: @dwidaraauthorized
Hashtag: #dwidaracollagen #dwidaracollagencomplex
Hotline: 018-219 5350

^PLEASE DO TRY THIS. I SWEAR IT IS SO NYUMMY AND HEALTHY AND PERFECT!^
20 liquid sachet dalam satu kotak. 1 sachet setiap hari before breakfast atau before tidur. Senang bawa travel. Tak perlu bancuh!!!! Just koyak dan terus minum slurrrp! Hihi. JOM CANTIK dengan Dwi Dara Collagen Complex!!
Hehehe. Personally, this product is suitable with me yay alhamdulillah!? Rasa super energetic gitu. And then memang kena byk minum air hahaah. Sebab muka qila super oily sebenarnya. But then hilang terus minyak degil tu yassss im very happy hehe. Sampai mengelupas koooo habis hilang kulit hitam dkt pipi qila yg burnt hangus dulu hahahahahah. But it's okay. Sebab dapat kulit baby baru gituw. Nak lagi nak lagi. Serious aaa bila makan satu tu tak cukup ok?!?!?!?! Haha. Thank you for such a precious experience Dwi Dara Collagen Complex.
P/s : Bulan 8 nanti qila dah 20 dah (which means kolagen dlm badan start decreasing) uhuhu insyaallah nak consume Dwi Dara je kalau ada duit nnt ekeke. Ok thanks for reading!!!!! ;)

2nd P/s: Sorry takde gambar before after sbb muka qila sama je huduh nya ahhaahah eh tak tak. I mean minyak dkt muka serious dah tak ada huhu. Qila mmg naked face btw. I only wear lipbalm/lipstick when going out. Takde foundation cream bagai hahah. Pastu mmg serious best. Serious :) Im lovin it! All my ugly old scars are fading :') Yay! 20 hari bersama Dwi Dara Collagen Complex sememangnya nampak perubahan nya :D Wiwiwi!

20 comments:

  1. Before ke after ke kak qila sentiasa comel okeyyy??? Boleh hilangkan parut2 jugak eyh kak qila? Bestnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe yes!!!! Serious qila punya scar dah started to fade :)

      Delete
  2. tak pernah lagi consume mana mana beauty product, tapi kalau berkesan alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  3. Sedaaap sangat rasa dia. Memang terbaik !

    ReplyDelete
  4. Wah, bestnya! I should try this maybe since i have oily skin too :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes. Serious muka qila jd kering terus hahahahaha.
      Terkejut tp mcm wow. Obviously, it works aite. Hehe

      Delete
  5. wahwah kena cuba nie... produk banyak bagusss wakakaka =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ingat lawak ke guna nama Tuan Anas Mikael hahahahahah
      hambar ok

      Delete
  6. Replies
    1. Alhamdulillah berkesan utk qila cik itah, hehe. :)

      Delete
  7. ooooo pautlah qila makinnn nampak lawaaaa :P <333

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nah satu sachet :p hahahahaha mengada ye

      Delete
  8. saya ada kulit berminyak. ramai gak org kata benda ni berkesan plus, dia punya bahan2 dlm collagen tu semua bagus2!
    dah lama gila tak makan collagen camni. dulu saya pernah makan k colly, tu pun bagus gak ;D
    harga berapa kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kcolly pun best gak kan tp dkt qila mcm tak menjadi hahahaha ke qila salah dulu huhu.

      Mahal sikit la jgk mazni dear, RM130 :)) and yes. The ingredients sumpah bagus hehehehe. Maybe after this qila cont makan madu everyday lah hihik. :D

      Delete
  9. Mmg bagus punn. Rasa dia mmg sedap sangaattt^_^

    ReplyDelete
  10. Cik akak tak cuba lagi..
    Nak juga try lepas nie

    ReplyDelete
  11. Kulit Kak Sally mmg jenis berminyak, jerawat dan parut tuu jangan cerita laa..selama 20 hari Sally mengamalkan Dwi Dara Collagen Complex...Memang ternyata ada perubahan pada wajah...makin cantik tu tidak laaa...cuma nampak la kulit yang berminyak tu agak berkurangan...20 hari...takkan la nak terus cantik kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kak sally!!! Serious minyak tu hilang huhuhuhu. <3333333 Best best hehe.

      Delete
  12. woaaa. first thing huda tertarik ngan collagen ni sebab model dia yg cute miut tu hikss. :P nanti duit da ramai sikit boleh try ni :D

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!