Monday, January 25, 2016

Pencarian Mega Bloglist Aisyhah Nyais



Why la so cute banner nya hehe. Jom joinggg. Hehe. Of course la kita support peng-edit blog kita hewhew. Ngade betul aisyhah tak menyabor. Hahahaha! Okay!

Qila nk tag Kak Eimma, Ajan & Leyha! :D

Boleh join dekat SINI. Weeee~

21 comments:

  1. Good luck :D wow.. design blog ni blogger Aisyah ke buat? :D nice desu~

    done follow XD

    ReplyDelete
  2. Wah thanks tag! Goodluck!

    ReplyDelete
  3. cutenya banner ni, selamat bersegmen qila!

    ReplyDelete
  4. Terima kasih sudi join. Sila check nama anda di senarai peserta. Happy blogwalking dan goodluck! hehehe

    ReplyDelete
  5. Huhuhu..Semoga berjaya..

    ReplyDelete
  6. singgah BW sambil isi tabung kahwin..
    http://www.kennymerligal.com/2016/01/pencarian-mega-bloglist-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  7. Jenjalan kejap.. Done follow.. Follow balik boleh tak?? memang muka tak malu ni..hehe
    Good Luck yee

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/01/pencarian-mega-bloglist-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  8. salam.. singgah bw dr segmen sama.. Allah Yuftah Alaikum dear

    ReplyDelete
  9. Selamat bersegmen, Qila :)

    ReplyDelete
  10. Qilalalala good luckkkk! Dah bermacam blog Qila ada kat bloglist tu kak Nad tengokkkk. Jealous bye haha.

    ReplyDelete
  11. Datang terjah dari segmen yang sama..

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.my/2016/01/pencarian-mega-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  12. nasib baik akak dah join juga hahahaha

    ReplyDelete
  13. woaaa wajib join ni. gudlucckk

    ReplyDelete
  14. semoga terpilihh kak qilaaaa. XD

    ReplyDelete
  15. Salam alaik, ,dari segmen yang sama. Maaf baru sempat bw :)
    http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.com/

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!