Thursday, January 21, 2016

One Last Time.

Hahaha! Omg over gila title. Sumpah over. One last time? I promise after that i let u go~ hihi ternyanyi lagu Ariana Grande lak (in case u dont know) Hm. Last time qila hangout with my whole family ehe. Kakak semalam off day sebab dia nak jumpa Dentist. Alahai. Gigi rabbit dia bermasalah betul haha.

And then petang tu guess what!?!?!!?!? kakak nak belanja tengok wayang sebab dia terliur and obviously we girls + umi cant move on from pakcik encem SRK & Kajol and......................
SIAPA TEGUR POPCORN DKT TUDUNG AKU SIAP KAU HAHAHAHAHA EEEE IM SUCH A PENGOTOR
I ACCIDENTALLY WATCHED DILWALE, AGAIN. For the third time. HAHAHAHA. 
ADUH ADUH I FEEL LIKE SLAPPING MYSELF.

Tertengok tanpa sengaja ok pls la. Hahah! Sebab kakak nak tengok lagi sekali, umi pun. Pastu sekali dgn Alim & Azim (my brothers) yang patut tengok brotherhood between Kaali/Raj with Veeer!

At first diorang nak tinggal qila sensorang dkt rumah and i'm like wow thanks? Terima kasih la tinggal aku sorang2 dekat rumah ni. Pastu kakak mcm kesian so yeah dia belanja je lagi hewhew. And then, abah sorang je tak ikut sbb abah puasa and abah aint got time fo dat haha. Balik je terus berbuka dgn abah wiwiwi. I'm so happy :')
Ni bila tudung ok lagi. Dekat snapchat sumpah lagi hodoh dan eew tudung ni sangat annoying and im like a pocong eeeee
On my way to draft my posts and set them free. Eceh haha. Banyak gila blog posts tak terpos haha. Nak post tapi mcm rude haha. Nak post tapi mcm too gelenya idk. Haha. Ready jelah ye. Sementara cuti ni qila update blog puas puas. Blogwalking puas puas. Bcs I won't be online anymore starting from next week. xoxo 
 Besok nak start packing dah :(

35 comments:

  1. Again? Haha. Mesti dah lepas rindu dekat SRK ni kan? Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, ter again! Alhamdulillah lepas dah :P

      Delete
  2. hahahha that popp...opss! hahahaha 3 kali gila aa.. tak tertengok lagi pun dilwale TT

    ReplyDelete
  3. 3 kali dh tgk? Wah untungnyaaaa

    ReplyDelete
  4. popcorn..ahahahaa.. comel Qilah ^^

    ReplyDelete
  5. salam kak, bertabah la qila! qila comel tau! :)

    ReplyDelete
  6. sakan tengok Dilwale sampai tiga kali hehe :D

    ReplyDelete
  7. Wah Diwale.. Saya belum tonton lgi.

    ReplyDelete
  8. Wahh byk kali erkk qila tgk..slmt memacking ya

    ReplyDelete
  9. nice blog kak, follow sini. btw, gila ah sampai 3times tengok diwale demam betul ni, huhuh

    ReplyDelete
  10. nice blog kak, follow sini. btw, gila ah sampai 3times tengok diwale demam betul ni, huhuh

    ReplyDelete
  11. Hahahahahahaha and I was likeee.... Whaattt? She watched dilwale again? Omg noooo!!!! :'O

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum, comel :)

    ReplyDelete
  13. Always time packing mesti feeling-2 sedih huhu.

    ReplyDelete
  14. amboi momel gmbr last tu..akk blm pnh tgk dilwale lg..ritu tgk online pn stgh je.haha..skrg ni viral cerita salman khan yng tajuk "Bajrangi Bhaijaan" tu..best jugak crita dia.qilah try tgk online nnti..hehe

    ReplyDelete
  15. Wehhhhh sama la..... Selalu sangat ada stain kat tudung huaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  16. semangat! sampai marathon tiga kali hehe

    ReplyDelete
  17. Haha. Tak puas puas ye dengan Diwale.

    ReplyDelete
  18. serious ah qila kali ke 3?! jangan membazir boleh tak!? bising macam guna duit aku je hahaha

    ReplyDelete
  19. Dah 3kali layan dilwale ? Perghhh dasyat :D btw, baru pwrasan popcorn tuuh lepas qila sebut :p

    ReplyDelete
  20. Jie nak kak qilaaa siapkann jie, so jie nak tegurr popcorn kat shawl tu hehehh.. Lagi satu, pic last tu, jenuhlah hadam benda apa yg warna oren kat belakang kak qila tu. Keh2 . sekian, berita melaporkan XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha! Saje je ye. Ohh benda dkt belakang tuuu ala yg mcm patung terbang terbang angin dari bawah tuuu yg mcm menari nari hahaha. I dont know nama dia apaa tp tulah dia haha

      Delete
    2. hahahha macam nari nari. keh2. okeh okeh XD

      Delete
  21. Dah nak mausk belajar balik dah ke, Qila?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah kak farah :) nak masuk dah hihi :(

      Delete
  22. Wahh,, nape omey sgt ni.. btw 3 kali dilwale? hurmm, ni x boleh move on ke ape?? ;p, bab pop corn tuu,,, selalu gak terjadi. Btw, esok nak gi tgok cerita the boy ;p.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha dah boleh move on dah hihi. Amboi seronok nya!!! Nak tgk gakkkk ihihi

      Delete
  23. Hahahaha qilahhh popcorn jatuh kat tudung jangan buang weyyy masuk dalam mulut balik!! kekekekee

    ReplyDelete
  24. now that you mention it baru perasan popcorn kat tudung tu hahahaha lol

    ReplyDelete
  25. orang belakang tu punya muka takleh blah.. hahahaahahah

    ReplyDelete
  26. untung Qila dah tengok tiga kali...mehla belanja sini pulak...huhuhhhu

    ReplyDelete
  27. Like seriously 3 kali? Hahaha. Kita ni sekali pun x tgok lagi. (。・ω・。)

    ReplyDelete
  28. alaa sis suka sgt buat huda jelly! hm nak tengok kat lappy je la dilwale, nak tggu AEON kelantan bukak belum tentu boleh tgok terus

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!