Sunday, January 17, 2016

Me ugly potato

Potato
Hi siapa rasa dia potato dekat sini? Haha qila lah potato. Imma potato. Eh hello walaupun potato is quite ugly outside. Tapi dalaman dia sangat beautiful sedap enak nyummy mouth-watering finger-licking ok pls la ugh. But im not beautiful inside.....yet :P Qila tengah diet senanya ni kihkih. Tapi mcm takpe lah, kita google je gambar yang boleh satisfy my lusts hahhaha!
  • Mashed potatoooooooo
Ya allah kalau dapat ni dengan texture dia yang lembut tu aaaaaaaaaaaaa + gravy!? hahaha
  • Baked potatoooooooooo
If you like baked potatoes, you'll love this flavorful recipe that stuffs butter and parm between the ridges of a sliced-up potato.  Serve with Cheddar cheese and a dollop of sour cream.
Get the recipe from A Cozy Kitchen at Tasty Kitchen.

  • Potatoooo salad 
  • Cheeeesy potatooooo wedges

Deep fried. Cheesy lak tu. Why u gotta make it super fattening??????!!!!!!! UGH
  • Fries :((((((
NOW TELL ME!!!!? How can you not love potato? :( 
N: Roses? No, dude, you should give her a potato.
O: A potato? Why? 
N: Well, there are a lot of reasons. Roses only last, like, a couple of weeks, and that is if you leave them in water. And they really only exist to be pretty, so that's like saying "My love for you is transitory, and based solely on your appearance." But, a potato! Potatoes last forever. Not only will it not rot, but it actually grows stuff. There are so many ways to enjoy a potato! You can even make a battery with it! And that is like saying, "I have many ways in which I show my love for you.Potatoes may not look much, but they're still awesome. So that is like saying, "It doesn't matter at all what you look like, I will still love you."
Credit: urbandictionary 
Awwwh. *insert emoji heart kena panah tu*Hahahaha! Gitewwww.
Qila taknak roses, chocolates, tapi nak potato. Pastu bila dapat potato aku baling dkt kepala kau.
"KO DAH KENAPA BAGI AKU POTATO/??????! Aku hodoh sangat ke????"

Lol qila lool.

49 comments:

  1. potato memang nampak hodoh, tapi sedap kan..pastu kalau potong elok-elok nampak cantik.macam tu lah manusia, boleh dimekap..hahaha.wah, craving mashed potato la pagi-pagi ahad ni

    ReplyDelete
  2. Nah, potato!
    *sambil kenyit mata*

    p/s:mohon dipanah hatinya. haha

    ReplyDelete
  3. kentang bakar belah2 tu cm sedappppp

    ReplyDelete
  4. haha potato sedap apa :p yg Qila kata bagi potato tu, teringat drama The Greatest Love, hero jaga gila satu potato ni sampaikan heroine terharu hehe

    ReplyDelete
  5. Hahahaha. Potato sedap ohhhh.

    ReplyDelete
  6. hahahha kelakarlah qila niii!! kita geng lahhh. whilst everyone else look like roses, we looks like potato pulak hahaha. sobs sobs. tp takpe. potato sedap. semua org suka potato. hahaks xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. omg..... i never looked like a rose :( </3
      u broke my heart gurl. hahah! Yes. Everyone loves potato.
      So basically i love myself so damn much hihiks xD

      Delete
  7. Potatobke roses ke sume org ada kecantikan diri sendiri. Just find it . Hihi. Cari cepat qila lepas tu asah bagi tajam. Heee ^_^

    ReplyDelete
  8. i love potato so muuuch T^T

    ReplyDelete
  9. kau tak payah nak ugly potato sgt eh qilaaa hahahaha. dah lama craving baked potato tapi malas gila nak buat. lol. dulu xsuka potato tp sbb mcm2 makanan boleh dibuat dgn potato terus suka hahaha lagi satu potato fritters aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa T_T

    ReplyDelete
  10. i'm drooling just by looking at those photosssss hehehe

    ReplyDelete
  11. walau hodoh di rupa luaran.. tapi rasa dalaman sedap..

    ReplyDelete
  12. ugly tak semestinya tak boleh bagi happiness; macam potato wuuuuhuuu

    ReplyDelete
  13. ugly tak semestinya tak boleh bagi happiness; macam potato wuhuuuu

    ReplyDelete
  14. Wei apa ni....... Lapaaaaaar. Tengah on diet gak ni hahaha

    ReplyDelete
  15. yeahh.. this girl deserve a medal! akhirnya potato makin mendapat tempat dalam hati masyarakat.. Hidup Potato! LOL

    ReplyDelete
  16. Nyummy...cheesey,..emm,,tak menahann

    ReplyDelete
  17. masak apa cara sekalipun, potato tetap sedap..tapi potato cheesy tu yang paling membahagiakan..hihi..

    ReplyDelete
  18. qilahhh. qilah geng the martian ni !! bhahahah

    ReplyDelete
  19. oh potatoes!
    i love potato sebab sedap :D
    im oso potato mehhh~ T^T

    ReplyDelete
  20. ugh,terlampau byk sgt gambar tu hah qila. pecah diet kite ni nanti. hahaa

    ReplyDelete
  21. qila cantiklah..mana ada ugly... kak ana suka chezzy wedges hihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe thank u for the compliment! <3 qila suka semua kak ana hahahahaah

      Delete
  22. qilaaaaaa kenapa post kenapaaaaa *gulp*

    ReplyDelete
  23. likeee woww ! terliuqq tengok gambaq tu haa.
    addicted gilaa dgn potatoes semua ni. sedappp ! XD

    ReplyDelete
  24. Oh I loikeee potato..tapi french fries yg ranggup especially dari Nando's.

    ReplyDelete
  25. Misaki tak lah gila2 kan potatoes kecuali (Cute Potatoes) ahahahha

    anyway banyak2 potatoes dlm masakan. yg mmg sentiasa buat Misaki lapar, wedges je :3 ahahahahahaa

    ReplyDelete
  26. Haha potato semuanya sedap dimakan begitu saje >.<

    ReplyDelete
  27. Ya Allah... Sedapnya gambar tu qila... T.T

    ReplyDelete
  28. Oit, oit, oit! adoii dah lah tgh diet atkins ni =.=. Hey,, qila ni kannnnn! Hahaha

    ReplyDelete
  29. I like potato lagi2 potato wedges nyum nyum sdp

    ReplyDelete
  30. Hahaaha. Fav kot potato wedges tuuu.

    ReplyDelete
  31. Potato mmg sdp, tapi sy x boleh makan sbb gastrik

    ReplyDelete
  32. Banyak sebenarnya yang kita boleh buat dengan kentang ni. You make me want to be a potato too. Can I? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. No!!! Hahahah qila je potato :p

      EH HELLO OFCS U CAN. WELCOME TO THE CLUB HAHA

      Delete
  33. takde maknanya twitpemes hahahah :)
    potato taught us that inner beauty is more important

    ReplyDelete
  34. Aqilah, saya suka sangat potato. Omg. kalau dengan rumate pon giler potato gak, hhahahaha. teringin pulak memalam ni >.<

    ReplyDelete
  35. I love potato, means I love to see you too... You are pretty,pleasant to my eyes ^^,

    ReplyDelete
  36. appetizing lah! lapo rase!

    ReplyDelete
  37. Salam qila ! bila baca entry ni akak teringat satu cerita korea , greatest love hehe, yang perempuan tu jaga elok2 potato yang laki korea tu jaga , ehek!

    ReplyDelete
  38. start dah mengarut diaaaa... -_-

    ReplyDelete
  39. I laugh so hard reading your last words! Ya ALLAH budak ni!!! Hahahahahahahahahahahahaa sabaarrr je lah qila ni. :'D

    ReplyDelete
  40. why the most delicious food can make us getting fat? ahh heart broken sis tak kuatt T_T

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!