Friday, January 15, 2016

Lawak of the day.

Takde kerja betul dia ni hahahaha ada pulak dia share cara memikat para gadis solehah.
    
   

Damn!
0 to 180 real quick 
Hahahaha lawak lawak je. Made my day anyway. 

Jumpa dekat Page IIUM Online hahaha. Ni mesti student ni international niiiii hahahahah.
Smooth brother. Hahahah! Pastu qila baca comment pun lawak2 je.
Terus mengamuk kena reject, girl tu jual mahal la, pastu ada yang take it way seriously la.
Lol sisters looool. Chill la hahahahah! This is for those who take this post way too seriously............

Jgn lupa kahfi :) Salam jumaat hihik.

37 comments:

  1. kekekeekkkee.... relax ah kalo kene reject pun. tak cool langsung..ahahaha

    ReplyDelete
  2. Hahahahahaha ! Lol ! #MudahTerhibur

    ReplyDelete
  3. X pela klau kna reject..blh cari lain lgi kn

    ReplyDelete
  4. marah sangat tu kena reject..kahkahkah

    ReplyDelete
  5. Itu lawakkk. hahah jangan jadi seperti dia. lol

    ReplyDelete
  6. teruskan usaha..ihihihihihihi..

    ReplyDelete
  7. hahaha. adui, macam-macam :D

    ReplyDelete
  8. kann. mesti mamat2 pakistan/india muslim mana tah suka hantar msj kat inbox. suka guna ayat ala2

    "masyaallah u r so beatiful"
    "beautiful creation, i'd like to know you"

    sakai gile doh. NEXT !!!!
    Bhhahahahahahaa :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. NEXT!!!! HAHAHAHA. Lawak lawak la adoi. Yesssss mesti pakistani punya hahahahahah.

      Delete
  9. hahha kesian dia kena reject pastu takleh kena terima kenyataan. Rasanya, chat yg kedua tu dh reflect diri dia mcm mana. XD

    ReplyDelete
  10. Pernah juga diapproach oleh lelaki international kat kolej dulu. Memang direct je dia cakap.. malu i

    ReplyDelete
  11. hahhahaha... sakit perut gelak.

    ReplyDelete
  12. Oke, ni lawak. Belum pape dah sent to firey wall of Jahannam =,=

    ReplyDelete
  13. nie lawak. kemain memula. dah kena reject macam tu, LOL. aint cool! XD

    ReplyDelete
  14. Isk...ayat memang mengayat.....hahaha...

    ReplyDelete
  15. haha kejap je ubah perangai :p

    ReplyDelete
  16. hahaha kelakarlahh!! ayat berbunga gitchewww.. lastnya hampehhh kahkahkah

    ReplyDelete
  17. hahahaha adeh sampai camtu skali marah dia hahaha ish ish ish

    ReplyDelete
  18. Hahaha. Bengang terus menunjukkan belang.

    ReplyDelete
  19. LOLOLOLOLO ini paling xboleh blah hahahaha

    ReplyDelete
  20. hahahaha.... kena reject sampai cam tu sekali...

    ReplyDelete
  21. hahahaha, kesian
    terimalah hakikat

    ReplyDelete
  22. hahahahaha. macam2 sekarang ni

    ReplyDelete
  23. bersyukur zaman akak belajar dulu takde benda-benda gini...kah kah

    ReplyDelete
  24. Hhaaha bila kene reject terus kawww keluar diri sebenar. Hahhahah

    ReplyDelete
  25. hahahaha. deep ayatt dia bila kena reject lol XD

    ReplyDelete
  26. confession ni kelakar.. mwahahahaha..

    serius cakap.. memang sah2 yg ngayat tu org international..
    ahahahahahahahha

    ReplyDelete
  27. Hahahahahahhahaha ni lawak do

    ReplyDelete
  28. ayat rjct blh blhhh.. jmput singgah cuci mata di blog dsayaa.. thanksss

    http://wanieseuk.blogspot.com/2016/01/songket-sarawak-preview-part-2.html

    ReplyDelete
  29. thats is not soo cool, tapi tak pela, at least dia cuba. hahahahaha

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!