Thursday, January 7, 2016

I AM READY FOR 2016!

There is nothing more beautiful and powerful than a smile that has struggled through the tears. Don’t regret your time, even the moments that were filled with hurt. Smile because you learned from it and gained the strength to rise above it. In the end, it’s not what you have been through that defines who you are; it’s how you got through it that has made you the person you are today, and the person are capable of being tomorrow. — Unknown
Man walking at sunset\
Hehe yay! I am so ready for 2016!!!! Pls la i rlly wish that no one would spoil my positivity hehe. Smile qila smile. No more tears pls. Love yourself pls? Hihi. Qila sangat rajin harini ahaha. Kemas bilik tiptop lepas semalaman manangis hahahhaha benci betul PMS. And then qila nak cari mood study hehe. Less than 3 weeks to pursure my degree in iium :') so yeah. Why not study kan (huhuhu). 

Alhamdulillah. After every tears i spilled, mesti selepas tu gelak gegila senyum non-stop hehehe.
Alhamdulillah tadi dah check offer letter. Hehe dapat course yang qila nak wiwiwi which is Accounting yay? Tak sabarnya nak masuk 26 hb ni ihihi. Nanti shopping toiletries, wideshawls baru, haha dah ready dah ni nak shopping haha. BRING IT ON! Huhu. 
Serious i cant believe i did multitask ok. Pagi basuh baju. Makan. Tidor. Survive. Repeat. Baca buku jap. Babysit errrrh honestly i hate annoying loud babies. Sebab mcm biadap sangat nak tinggi suara dgn aku hahahaha. But thank god 2 budak yang umi jaga is so cute and diam and bisu ke apa alahai pls speak to me T_T dont leave me hanging??????? hahaha. So yeah.

Tak sabar nya nak masuk uia nak gain knowledge meet new friends old friends and then mana tahu ter jumpa jodoh ke kan!!!!!!!!!!!! Eh. Bye

19 comments:

  1. All the best kak Aqilah Azmi !!! :):)

    ReplyDelete
  2. I'm ready for 2016 too! Let's be positive and strong person together througout this year. Smile :)

    ReplyDelete
  3. Welcome back to UIA. Hihihi. Good luck Qila untuk degree nanti.

    ReplyDelete
  4. TAHNIAH Qilaaaaaaa! Pashni jangan sepikan blog ples ples. Gonna miss you bebeh!! Chaiyok ke dunia degreeeeeee!

    ReplyDelete
  5. All the best in UIA! hihi

    ReplyDelete
  6. Amboiiii dia. Jodoh ye. Jangan lupa jemput kalau tiba masa nanti! :D

    ReplyDelete
  7. All the best tau qila.. Hehe. Jgn nk cari jodoh aje. Hikhikhik.

    ReplyDelete
  8. hei dear! kita sama2 org gombak. dan kita sama2 study di uia. cuma kita dah grad tahun 2012 ;) all the best tau! enjoy ur student life

    ReplyDelete
  9. Wah dah degree dah! All the best qilah. Dapat accounting pulak, jelesnya em em

    ReplyDelete
  10. cari jodoh tok kak ima jugak :)

    ReplyDelete
  11. Salam qila! , emosi sama macam akak dulu,
    bila pms selalu sedih pastu Allah kasi hadiah senyuman je, macam dapt semangat baru ! Semoga dipermudah qila comel!


    akak dah habis degree blom jumpa macam mana ? carikan akak sorang ! kehkeh

    ReplyDelete
  12. semoga dipermudahkan oleh allah segala urusan dan perancangan qila..

    ReplyDelete
  13. amiin amiin part jodoh tu. eh? hahaha eksitednyaaa nak shopping jugaaak tapi x de teman sedihnyaa. woaaa accounting to be la ni? good luckk akak!

    ReplyDelete
  14. Eahhhh duk blaja uia ke. Awat la xdan nak jumpa. Hahaha uia mana ni?

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!