Sunday, January 10, 2016

Dear Future Husband.... :)

Hahah jgn kecam jgn geli pls. Ala kasi can aaa pls pls ok ni last post menggatal gelenya gewdik haha! Suka sangat suara Sheryl Shazwanie ni ya allah best! Hihihi. Serious best dia cover lagu ni hehe. Sorry qila sangat lame and noob but whatever.
Dear future husband, here's a few things u need to know if u wanna be my one n only all my life~~~~ Future husband.....? Better love me right *wink*



Hikhikhik. Ok maka bermula la surat untuk future husband qila. Just a short surat ok?? I promise. Hiks.
Ok hi awak? Ew. Haha. Woi. Aku tengah tunggu kau. Jgn risau aku tak menggatal dgn byk jantan pun. Kau je yang aku nak. Hahahahaah. Honestly, i am so tired waiting for u sampai ada masa tu i dont give a shit dah. Haha. Sorry not sorry. Ketahui lah, penat tau aku pakai pencuci muka aku tonyok muka aku dgn Natural Remedies, scrub badan aku, jaga makan aku, jaga my WHOLE body for u. But then I realize, why im doing this for u? I should do this bcs of Allah :") hehe. I cant stop being mereput right. So just slow kan pereputan tu je. Ya allah apa aku cuba sampaikan ni hahahah. Sorry. Saya dah malas dah nak fikir psl awak. Saya nak jadi cantik, pandai, sihat semua untuk diri saya dan Allah. Bukan awak dah. Padan muka awak haha. Anyway, pls la. Saya harap gila awak ni penyabar dan supercool orangnya sebab saya panas baran :( sorry..... saya biadap dan sangat kuajaa aaaaa sorry huhuhu tapi mungkin dgn awak saya tak kut. Hiks. Okay dah malas nak fefeeling. Oh ya, jgn lupa wish saya Good Morning beautiful! tetiap pagi ok? Hugs! Btw saya harap awk chef sbb saya suka makan? So sy akan makan semua makanan yg awk masak tanpa fail. Hahah! Eh dah dah bye
 Huhuhu sekian #suratuntukfuturehusband part 1. Sorry tau qila saje autoplay supaya awk awk semua terdengar lagu comel ni hahah. :P Best kan? Accoustic. Lagu original sangat catchy and laju. But this one, haihhhhhhh *insert emoji love kena panah* Hahaaha. Dah qila stop. Ok mlm ni nak kena start tidor awal! Nak puasa besok wiwiwi.

22 comments:

  1. ececeh kemain eh :p hahaha bestlah cover lagu ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAN???? I mean the song is very very catchy n cute :(((((

      Delete
  2. kurang ajar ng panas baran? huu :l hoho

    ReplyDelete
  3. I think we both share same characteristic which is panas baran. Cute sangat surat qila tu. Nanti dah kahwin bagi dia baca tau? Hehe

    ReplyDelete
  4. untunglah future husband tu nnt hahaha dpt zaujah cute and happy jak..hehe

    ReplyDelete
  5. woooah suoweeetnyer. apa lagi? terbangkanlah surat tu. hahaha. eh jgn tapi bukukan. lolz

    ReplyDelete
  6. Hahaha....amboi adik akak dah ada calon ye..kiki

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Adoiiiiihhh budak niii.. Dah banyak nau merapu macam kak fairuz dah! 'Sisters' sangat tauuu... Hahaha. Sama-sama lah kita nantikan siapakah gerangannya jodoh yang Allah simpankan utk kita sampai tiba masanya insyaAllah. Jangan lupa jemput plk syg! #muahciked

    ReplyDelete
  9. wah... wah.... (^_^)


    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #21 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/12/senarai-url-blog-21.html

    maaf ya sangat-sangat, mia baru je sempat nak blogwalking ni... (^_^)

    ReplyDelete
  10. Amboi,, amboii, amboii. Haha.. Dont worry qila. One day akan datang your future husband tu ^^.
    Kita baiki diri kita demi Allah, inshaaAllah Allah datangkan perkara-perkara yang baik untuk kita. Nak tawen nanti jangan lupe jemput ;p

    ReplyDelete
  11. Comel je surat ni qila.. Siapakah future husband itu.. Hehe..

    ReplyDelete
  12. alaaa ala ala ala....fall in love with this song! nak bagi kt future husband dengar jugaklah. ihik!!!

    ReplyDelete
  13. Amboi kemainnnn. Hehe.

    Ps: selamat berpuasa. Hiks

    ReplyDelete
  14. Comelnyaa surat nih, Qila. Macam kena dgn saya je awak punya surat nih. Nak kopipes bagi kat future hasben jugaklah. Wahahaha :P

    ReplyDelete
  15. awwww.. so sweet surat nyer. hahaha Lissa pun suka lagu ni :3

    ReplyDelete
  16. best oi lagu ni sesuka!! haha

    ReplyDelete
  17. nasib baik i ni bukan lelaki tau taaakk ! omg im melting with your letterr T___T

    ReplyDelete
  18. Wahhh qilahhh just cute je ayat2 dlm ni. Epy je qilah niii. Ehhh dah ade ea??? Yeayyyy boleh rasa nasi minyakkkkk!!!!

    ReplyDelete
  19. Gituuu sekali ya suratnya.

    By the way, memang sedap acoustic version ni :)

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!