Tuesday, January 5, 2016

Astro Prima/Maya HD saje je!

Saje je torture qila hahah! I mean almost everynight kut diorang saje je tayang hindustan ugh. I cannot betul lah hahahaha. First TV3 - Kabhi kushi i cannot betul part ni hahahahaha.
Serious aaa mcm pahal perlu sangkut???? Pahal pahal ugh. Nape eh SRK charming sangat? Seriously. His dazzling eyes. His dimple. Mashaallah qila dah qila dah!!!!! ahahahaha. Ha! Pastu diorang tayang Kuch Kuch Hotahai la, Duplicate la. Amboi biasa dia ni.
Nasibaik qila tgh cuti, ofcs la tengok ekeke. Kesian betul yang tgh study/exam huhuk.
Ok enough about hindustani hiks.
Psst: Besok qila nak pi tengok Dilwale wiwiwi dengan my internet bff :D Hehe.
And then qila haritu gi makan makan dgn family wiwiwi. Best! All black gitew. Hahah!
Makan biasa je tapi sebab nak jaga  hati abah kita cakap ok je lah hahahaha sorry bah.
Thank you abah lanjew itew makan hiks.

20 comments:

  1. Sama la kita dok tercongok depan tv sebab nak tengok SRK.. 3 hari berturut2 lak tu..

    ReplyDelete
  2. Akak pun minat srk. Tengok citer2 dia sanggup ulang2. Tak boring ;)

    ReplyDelete
  3. Selamat menonton Dilawale :)

    ReplyDelete
  4. Hahahaha tahu takpe! Layan KKKG je haritu lepas tu dah busy xlayan dah XD

    ReplyDelete
  5. Lama dah ni tak layan Hindustan. But, SRK is so handsome! Sedapnya makan.. Lapar kita jadinya. hehe

    ReplyDelete
  6. Adeh...part srk nie...semua suka nonton..hihi...

    ReplyDelete
  7. Eh Pip! Haha eh hi Qila kehkehkeh. Bestnyaaa kak Nad dah lama tak makan dengan family hm rinduuu. SRK handsome! :D

    ReplyDelete
  8. hahaha kan ? kesian dgn mereka yg tengah exam skrg ni hahaha lol

    ReplyDelete
  9. bestnya Qila dah cuti, Hana ada satu paper lagi before cuti sem hehe

    ReplyDelete
  10. Kaaaaan, hari tu ulang lagi tengok khabi kushi khabi gham walaupun baru je tengok ahad malam tu. Hahaha !

    ReplyDelete
  11. Fine kite je yg takde astro. Huhu

    ReplyDelete
  12. enjoy enjoy. walaupun takda hd, tengok kat internet ja la. hehehe

    ReplyDelete
  13. Pergi tengok Dilwale dengan siapa tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dgn Syaf je kak Farah. Hehe. :D Kawan tak berapa jauh haha. Girl! Bkn boy hhheeheheeh

      Delete
  14. Lissa pun kipas susah mati SRK dari kecik.. haha :D

    ReplyDelete
  15. huda minat srk daripada tadika lagi, pernah nangis tengok srk nangis, padahal tak faham pon jalan cite dia hahaah omg :P

    ReplyDelete
  16. Musim hindustan dan demam dilwale. Hahaha. Minat Srk dari kecik lagi. Sejak kuch2 hota hai. Tapi bila tengok mesty nak feeling2. Hhahaha

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!