Saturday, January 23, 2016

Apps YouCam Makeup

Weh sumpah lah apps sekarang macam macam hebat gila pulak tu hahahaha! Bayangkan qila pakai makeup without any makeup????? Lolwhut. Hahah. First gambar je natural hihiu.

Macam macam makeup ada. Party lah. Korean look lah. Hollywood artists lah. Adoi lah. Lipstick banyak gila color hahhaah purple biru hitam omagaddddd. Makin gila lah sekarang. Mentang mentang semua gila selfie. Apps pun memacam hihu. Serious aaaaaa hebat. Padahal muka betul qila alahai huduh je hahaha!
Kakak qila mengamuk sbb dia ingat qila hancur kan muka my adik angkat ni hahaha!!! terkonoooo :p
Qila try macam macam make up. Tapi semua macam cantik. Macam jelah HAHHAHAHA! Honestly, make up really can boosts our self esteem hehe. But, hmm. Ya allah jauh kan qila dari bazir duit beli make up amin! Hiks. Takat beli lip balm lipstick tu ok la tu kan sebab qila so pucat like fattest-hantu-on-earth dah haihhh. Gila betul apps sekarang. Bye!
Pros: Best. Sebab boleh tahu which makeup yang sesuai untuk muka kita.
Cons: Tak best sebab semua tu tipu belaka. Hahaha muka original is so ugly ugh. Hahahah 
iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4iPhone Screenshot 2
 Try lah download dekat App Store & Google Store. Hehe boleh main makeup makeup hahaha.
Seriously it's quite fun! Honestly, bc there is so much varieties of accessories and makeup. I can play around with this thing all day! Rating : 3/5! Lol. 

19 comments:

  1. ok cool,lepas ni nak try hahahahaha

    ReplyDelete
  2. Hahhaha. Sernok buat kerja syok sendiri sbenarnya. Rasa macam diri ni lawaa sangatt. Haha

    ReplyDelete
  3. I should try it. Macam best je kan? Hehe. So pretty lah you ni :D

    ReplyDelete
  4. hahahaah comel nampak flawlesss jerr wehh harus cuba ni ^^ pastu menyengih sensorang hahahaha

    ReplyDelete
  5. Hahahaha dulu pun suka main apps ni tapi since dah format phone malas nak download dah. Syok sgt main tengok kening laa berbeza plg obvious sekali hahaha. Btw comelnya qila hiks uhuks hehe :p

    ReplyDelete
  6. HAHAHAHAA seronok. Tapi alangkah indah kalau tu muka kita secantik tu :D

    ReplyDelete
  7. wahh, comelnyaa.. ade ehh sekarang.. tak yah pakai make up dah.. ambil gamabr je.. hihi

    ReplyDelete
  8. dah try jugak benda nie kat phone kawan. hahahhaa. memang lawak la. siap boleh tukar warna rambut dan mata :D

    ReplyDelete
  9. wow powernya apps macamni! terkejut gak tengok gamba 1st tu, qila mekap?? :p hehehe

    ReplyDelete
  10. Hahahhahahaha wow! Qila memang selalu tahu dulu mende mende gini kannn? Hahahha. EEEE fattest-hantu apa apa apaaaa? Qila takyah make up aaa kulit dah cantik flawless gebuuu. I love you being natural most! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha thank you kak Nad! Cn i love u mooore???? <333 Your comment made my whole day!!!!!!!!!! HUGS!

      Delete
  11. sakannn diaa melarammmm hahahaha. you are cute just the way you are, sisterr ! XD

    ReplyDelete
  12. Tak pernah tahu lak ada apps camni XD ok, kalau nk buat, ambil gambar elsa kita hias XD

    ReplyDelete
  13. AMBOI LAWAAAAAA. NAK TRY JUGAK LAHHH HAHAHAA. KITE TAK PANDAI LAH NAK MAIN MAKEUP2 NI SOBS. ORG LAIN SIAP DAH CONTOUR BREAST DAH (ADA KAT BUZZFEED VIDEO HAHAHA), YG KITE NI STILL TAK PANDAI NAK TEMPEK MAKEUP KAT MUKA WUUUUU

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha YE!! I DID NOTICED ABT THE BREAST CONTOUR HAHAHA PATUT LA BREAST DIORANG LAWA FLAWLESS!!!? HAHAHAHAHA. SAMA LAH KITA KAK CHA OI <3

      Delete
  14. HAHAHA cik belbel tak pernah try. Tapi ada group whatsapp cik belbel yang gila die pergi edit muka cik belbel. kahkahkah

    ReplyDelete
  15. wehh. kawan akak sorang ni pon dah gila main bende ni. siang malam main. kemain budak tu. enjoy habis xD

    ReplyDelete
  16. Pehhhh, ni seronok ni kalau nak buat main lagi-lagi untuk orang yang tak pandai make up macam akak ni.

    ReplyDelete
  17. hahaha kalo nak suka suka boleh laa. hahahaha comel jee babyy tuu

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!