Monday, June 22, 2015

Persiapan Hari Raya bersama Lazada Malaysia

Hmmmm nak RAYA dah kan?
Ahaha eeee seriously tak sabar hiks.
Haaaa dah ready belum?
Better ready sekarang tauuuuuuu uhuhu kena buat preparation awal awal so takde lah serabut nanti hehe. So Lazada ada buat Persiapan Hari Raya wowowoww which means everything at this LINK is on SALE and super cheap and super affordable and yes kita kena shopping NOW or never gitu.

Seriously mohon awak semua gi shopping di sini : http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya-2015/

Okay these are the things yang qila sumpah in love ahahaha nak nak nak ni semua dekat rumah ples and qila cuba beli secepat mungkin uhuhuhu 

1. Brother Sewing Machine GS2700  


Brother Sewing Machine GS2700
Harga : RM 664.00
Before RM 899.00,
You save 26%!!! Bayangkan~
Sebab nak beli : Sebab nak sew baju kurung lewww pe lagi ahaha although mcm dah lambat nak belajar menjahit tapi takpe! Haha Asal beli je dulu. Belajar kemudian hihi. So yeah~ Nak sewing machine niiiiiii wiwiwi boleh jahit baju/seluar yang koyak ke mana mana kan huhuuu.
2. 2015 Spin Mop Magic mop with Press Handle Rotation Dryer cleaner bucket  
2015 Spin Mop Magic mop with Press Handle Rotation Dryer cleaner bucket
RM 44.00
Before RM 199.00,
You save 78% peh peh banyak tuw save. hiks.

Sebab : supaya senang mop rumah wiwiwi! Dah lah ringan je pastu eeee mesti rajin je mop rumah lepas ni ekeke.

3. MANGO Saffiano Leather Bow Effect Shell Handbag 
MANGO Saffiano Leather Bow Effect Shell HandbagMANGO Saffiano Leather Bow Effect Shell HandbagMango Saffiano Leather Bow Effect Shell Handbag Khaki
RM 84.00 each
Before RM 229.00,
You save 63% wahhh murah gila tuww

Sebab: nak handbag baru wuwuwu seriously jenama Mango kut. Hehehe siapa je taknak kannnn hehehehe nak semua colour boleh tak uhuhu boleh bagi kakak satu, umi satu uhuhu.

4.Butterfly Oven 28L B5226
Butterfly Oven 28L B5226
RM 181.00
Before RM 204.00,
You save 11% okay?

Sebab: Haaaaa nak beli oven baru untuk buat cookies wiwiwi. And jenama Butterfly ni kan mmg famous gila dengan ketahanannya wah~ Color silver dia pun nampak mcm wow gituh~

Last but not least

5.Calomera Tasneem Jubah - Artisan Brown  

Calomera Tasneem Jubah - Artisan Brown
RM 135.20
Before RM 169.00,
You save 20% whoa!

Sebab: Calomera Tasneem Jubah ni sangat elegan aaaaaaa super effortlessly beautiful kan hihi. So mesti lah nak beli ni untuk yang tersayang huhu~

-----------------------------------------------------

Omg omg omg!!!!!! Cuba tengok kat bawah ni ha uiiii terima kasih kak Iday & Lazada for this opportunity to win ~~~~~~~
Tempat Pertama  : Gopro 4
Tempat Kedua      : Duit Raya Cash RM150
Tempat Ketiga      : Duit Raya Cash RM100
3 x Duit Raya Cash RM50

- See more at: Blogger Contest Riang Ria Raya : Gopro 4 dan Duit Raya RM400

 Lazada best gila kan?! :)


Lazada Malaysia akan mengadakan jualan eksklusif raya selama sebulan bermula 11 June hingga 15 July 2015  dan SPECIAL "Riang Ria Raya - Jualan Terhebat" bermula 24 June hingga 26 June 2015 iaitu 24 hari sebelum perayaan Syawal. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 3 hari untuk membantu persiapan raya nanti. 

Boleh mula shopping raya dengan klik Riang Ria Raya 2015 :



Dapatkan apa yang di inginkan untuk musim perayaan ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen koleksi raya, barangan rumah untuk dekorasi raya. Meriahkan raya anda dengan Lazada! 





------------------------------------------------------------------

Ini adalah Blogger Contest anjuran Lazada Malaysia dengan kerjasama sayaiday. 6 Pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah Gopro 4 dan Duit Raya ! Untuk sertai contest ini, sila ke blog sayaiday dengan ke link ini : LINK CONTEST  
- See more at: http://sayaiday.blogspot.com/2015/06/blogger-contest-riang-ria-raya-gopro-4.html

Senarai Hadiah : 

Tempat Pertama : Gopro 4
Tempat Kedua : Duit Raya Cash RM150
Tempat Ketiga : Duit Raya Cash RM100
3 x Duit Raya Cash RM50



+ Syarat- syarat penyertaan :
  1. Jumlah barang mestilah 3 atau lebih. Jika kurang dari 3, penyertaan dibatalkan.
  2. Link URL product/barang mestilah boleh di klik. 
  3. Sila letakkan link blog di ruangan komen. Kalau tak boleh komen, boleh submit url dekat email : sayaiday@gmail.com
  4. Contest ini hanya valid jika terdapat lebih dari 20 penyertaan, so sila ajak kawan-kawan untuk join :) 
  5. Contest bermula hari ini iaitu 19 June hingga 26 June (12 tengahari)

Pemenang akan dipilih berdasarkan entry terbaik dan mempunyai jumlah Referral yang paling banyak (check menggunakan Lazada Malaysia Google Analytic). 6 pemenang bertuah akan dipilih. 

Jika ada masalah dengan contest ini, boleh contact iday melalui email ni : sayaiday@gmail.com