Sunday, December 20, 2015

YEAR END GIVEAWAY BY IMASHUE

JOM, JOIN RAMAI-RAMAI !

Pandangan qila: Blog kak Ima sangat kemas. Comel je pink biru hihik. Im lovin it! And hmmm mohon byk kan post jgn nak menyepi je ok?????? Hehe.

HADIAH :

5X TOPUP RM10

*KALAU PENYERTAAN MELEBIHI JANGKAAN, HADIAH AKAN DITAMBAH.

TARIKH TUTUP GIVEAWAY :

30 DISEMBER2015


CLICK BANNER / SINI UNTUK JOIN WIWIWI

18 comments:

  1. ok nak join jugak nanti,gudluck qilah!

    ReplyDelete
  2. hepp...pesal malas2 ni...jgn malas plis...

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya done follow blog

    ReplyDelete
  4. Good luck cikkkk qilaaaaa. :)

    ReplyDelete
  5. singgah + follow google+ sini.. (blog memang dah lama follow) :)

    jemput join segmen shawal.. ^^

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/2015/12/SegmenBlogwalking.html

    ReplyDelete
  6. Good luck sis.


    Qila,
    Kalau nak unfollow blog, kat dashboard blog, skrol sampai jumpa reading list, pastu klik gambar skru kat belah kanan tu. Bila dah keluar list, pilih blog yang nak unfollow tu pastu klik gambar tong sampah kat sebelahnya.

    ReplyDelete
  7. mekaseh adik santik manis join ga kak ima. huehue.. insyaAllah kak ima cuba untuk tak menyepi. kikiki

    ReplyDelete
  8. opi singgah sini :)

    http://ash-tsukidate.blogspot.my/2015/12/year-end-giveaway-by-imashue.html

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!