Wednesday, December 2, 2015

wordless wed - i hate when this happens

when you’ve got ear phones in but forget and walk away from your laptop

hahahaha happens to me all the time T_T

23 comments:

  1. Lepas tu tali earphone tu putus.. hihi..

    ReplyDelete
  2. yep! kalau connect dengan phone pun. merana phone tu kena tarik XD

    ReplyDelete
  3. ISK BAHAYA GAK MACAM NIE...TU LAH

    ReplyDelete
  4. Waaaa.... boleh jadi camtu? Bahayanya!!!

    ReplyDelete
  5. Lama x jalan-jalan online... sibuk. Hari ni ni ada lapang sikit... sebab cuti sekolah... ambil peluang jenguk kawan-kawan bloggers :D

    ReplyDelete
  6. Hahahaha. Biasa buat jugak. Kih3

    ReplyDelete
  7. haahhaa... eh akak pon sma la :)

    ReplyDelete
  8. hahahhaa, sama je, nasib laptop tak jatuh T^T

    ReplyDelete
  9. salu beli earphone murah kat daiso pastu bila tali dia tertarik terus sebelah je boleh dengar XD

    ReplyDelete
  10. Haha lepastu dengan laptop laptop tu sekali berjalan kann hahahah.

    ReplyDelete
  11. Hoho.. Kalau laptop tu jatuh, huahh meraung la jawabnya.. T.T

    ReplyDelete
  12. hahahaha yesss absolutely true pastu terjerut telinga sendiri -__- sakit pulak tu

    ReplyDelete
  13. hahahahhahha.. lawak lah.. yang part laptop and earphone tu memang betul!! :D

    singgah + follow.. :)

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. alahai...ini macam pun ada juga yer....anyway di jemput tuan blog & pengomen setia untuk memeriahkan suasana giveaway MYiDEAKiNi yan gsedang berlangsung...

    http://www.myideakini.com/2015/11/myideakinicom-random-rm200-bloglist.html

    ReplyDelete
  15. Hahaha....boleh tercabut telinga! XD

    ReplyDelete
  16. kalau zyra lagi teruk, dah sumbat earphone kat telinga pastu lupa nak play lagu.. hahaha.. macam macam lah

    ReplyDelete
  17. bahahaha kiranya ginilah prasaannya eh.. eheh..

    ReplyDelete
  18. akak slalu ngan seatbelt ehehe.. x ingat belom tanggal tp nak keluar kete..

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!