Saturday, December 19, 2015

Why am I so lazy?

  • me:I LOVE READING
  • me:BOOKS ARE MY LIFE
  • me:!!!!!!!!!
  • me:[hasn't opened a book in weeks]



hahahaha alhamdulillah qila FINALLY dah habis 3 buku uhuhu. Kalau tak malas tahap apa pun tak tahu lah haih. Dah tengah december dah ni :( Next month nak masuk degree dah adoi takut T_T 

Moga allah permudahkan segalanya.... :)

Sorry for the short post hehe. Sebab ada kawan qila dia baru mengaku stalk qila hahahha.
So hi Nasrin? Cant wait to masuk degreee + cari jodoh sama sama wiwiwiiiiiiiii~
Eh. Hiks.

30 comments:

  1. Bestnya dah abis 3 buku! Akak bulan ni tak sempat membaca langsung, qilah :)

    ReplyDelete
  2. tetiba dalam banyak2 caption. caption cari jodoh sama-sama tu yang kak ima nampak dulu. hahahha.. *gatai sat :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haipp haipp saya perati je awak kak ima :p hahahahaha jgn riso kita sama sama gatai muahahhaah!!!

      Delete
  3. Good luck for your degree Qilah!!! >_<

    ReplyDelete
  4. 3 books? Okaylah tu. Good luck for your degree :)

    ReplyDelete
  5. buku novel eh qila? cepatnya qila baca.
    semoga dipermudahkan urusan utk degree! :D

    ReplyDelete
  6. Aikk dah habis 3 buku pun boleh kata malas? Tang mana malas tu ?

    ReplyDelete
  7. gdluck qiha!!!!!!!!!!!!!hahakss

    ReplyDelete
  8. Salam singgah BW,. btw Good Luck buat qila juga :)

    ReplyDelete
  9. Hmm..kita ni novel komsas untuk tahun depan pon belum habis baca lagi :'(

    ReplyDelete
  10. 3 biji dah banyak tu, akak satu pon berperang sebab baca ikut mood

    ReplyDelete
  11. goodluck utk next year qilaa. chayok chayok :D jgn malas malas. kena rajin tauu <333

    ReplyDelete
  12. Amboi2 akak kita nii.. Sambil menyelam minum ayaq pulak dia ya! Kehkehkeh.. Moga2 berjaya dalam kedua2 misi tu ya! Dapat degree dan jodoh! Hehehe.. Good luck kak sayang! :D

    ReplyDelete
  13. bagus dah tu 3 bijik buku habis. :D
    BV mampu habiskan kdrama n anime je la. wakakaka XD
    all the best utk degree yaaa~ :)

    ReplyDelete
  14. ooo.. nak masuk degree cari jodoh ea... haippp... selamat diseksa dengan degree life... hahahahaha *gelak jahat!*

    ReplyDelete
  15. Akak lagilah takde baca buku dah sekarang ni.

    ReplyDelete
  16. tak pernah pun habiskan satu buku, biasanya pilih tajuk/chapter yang nak baca je,

    tahniah for the 3 books. Amazing achievement I can say.

    ReplyDelete
  17. Ngeh ngeh. Boleh dah kira hari ni nak masuk uia balik. Hahah ! Kalau malas memang satu pun tak jalan kan :D

    ReplyDelete
  18. Good luck for your degree and mencari jodoh?! Haha

    ReplyDelete
  19. perghhhh! ada budak nak masuk degree dah..muahahahha

    ReplyDelete
  20. Hahah,, Aiz dapat habiskan 3 buku dalam seminggu kalau buku tu buku novel.. XD

    and gudluck for ur degrees and ur JODOH.. XD hikhik
    Yang benar,
    ...

    ReplyDelete
  21. Perghhh.. 3 buku dapat hadam sekali gus. Sambung degree di mana? Bagi kita habis dululahh..hahaha

    ReplyDelete
  22. hai qila .. jgn malas2 ye.. eh cpt nya nk degree dh.. gudluck taw :)

    ReplyDelete
  23. Amboi kemain cari jodoh. Hehehe

    ReplyDelete
  24. blog rajin la bukak.. hahaha

    ReplyDelete
  25. sesungguhnya baca buku lagi best dr kne kje kat opis.. haha.. chaiyok2...

    ReplyDelete
  26. good luck sayangku! don't be like me, tiap-tiap hari mereput buat degree. kuat! :')

    ReplyDelete
  27. good luck kak qila my luv!!! :*

    ReplyDelete
  28. kalo stakat tu pon da kira pemalas, tahap huda ni, entah la. x sanggup nak cakap hahaha x baca langsung buku cuti 2 bulan lebih

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!