Wednesday, December 30, 2015

Template baru by Aisyhah Nyais

Hi morning! Supposedly wordless but nah. Imma talk alot today hihi.
Please la. Dah lah edit murah nak mati pastu cantik nak mati ugh im so stressed.
Dia layan je gedik qila tapi beragak la kan. Jgn la ngade sangat.
Qila tak ngade kan ecah? Hahahahah.
CANTIK GILA KAN?????
And got watermark also wiwiwi thank you ecah!
Next 4 months qila nak template baru from u muahahaha.

Oh btw boleh tengok portfolio ecah here -> SINI
Serious puas hati hehe. Qila dah coppp dah ecah edit nanti bulan 4 tau tau. Muahaha.
New year new template la kan hiks.

26 comments:

  1. cantik cantik cantik. sweet jaa template ni :D

    ReplyDelete
  2. wah, cantiknya! dan cute juga.. ^_^

    ReplyDelete
  3. Makaseh sudi tempah ngn ecah. Hope you will enjoy it. Muahks

    ReplyDelete
    Replies
    1. woi baca la semua comment dkt sini semua puji tau pls kembang muahahha

      Delete
    2. ecah babap kang qilah ni :p

      Delete
  4. nampak kemas.
    lagi semangat nak menulis ni. Hehe

    ReplyDelete
  5. Wah.. Super duper cute.. Hehe

    ReplyDelete
  6. hmm lawanya. jeless. nampak meriah rupa baru blog qila :D

    ReplyDelete
  7. HUWAAAAAAAAAAAAAA CANTIKKKK rasa nak makan je sebab comel ;'D

    ReplyDelete
  8. memang serius cantik..hihi...

    ReplyDelete
  9. Memang cecomel semua design aishah ni.. Geramm tengok! :D

    ReplyDelete
  10. untung la blog dia cantik! hahahaha

    ReplyDelete
  11. Aaaaaaaaaa....cutenyaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  12. Hamboiii... Kemain naa.. Bru sehari kak ima x jejak sini, blog dah bertukar wajah . Btw, santek!!!

    ReplyDelete
  13. Lawanya template baru qilah ni. Sweet je tengok ^^ Ingat nak edit blog sempena tahun baru ni, tengoklah macam mana nanti. Huhu

    ReplyDelete
  14. Salam qila, design tahun baru ye! cantik :)

    ReplyDelete
  15. hamboi hamboi.... comel nye blog dia hehe... nih rasa berkobar nak edit blog nih hahah..

    ReplyDelete
  16. kalerpul gitu.. hihihi
    lama cik en x lawat sini.. :)
    Happy new year

    ReplyDelete
  17. Memang cantik sangat, Qila.

    ReplyDelete
  18. omggg love ur new templatee ! kemass and comell. kak moi heart much. kalau la kak moi reti edit camnii :((

    ReplyDelete
  19. Cantik template baru blog qila.. ;)

    ReplyDelete
  20. comel comel, slalunya org biasa ada warna tema, tp blog kak qila kali ni rainbow, comel sangaat. huda bagi 17 bintang :P

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!