Sunday, December 13, 2015

Tag by IzyanCinnamon

1) Kenalkan tentang diri awak

  • Hi there Izyan Cinnamonte! Been loving ur blog since forever?!? Huhuhu. Hi? Sup? Im Aqilah Azmi heehe approching 20 :(((( er what else. Qila duduk dekat Gombak, study UIA Gombak hahaha ramai betul nak marah sebab pilih uni dekat dgn rumah muahaha. And hm qila sangat gemuk. Hodoh tu sikit. That's why im struggling to be the girl with a brain? bcs i dont hv the beauty. Aha gitewww. 


2) Ramai kawan lelaki ke perempuan?
  • Err. Perempuan! Sebab i hate stupid guys. Wait...what. Haahahh. Sebab mana ada lelaki nak kawan dengan perempuan gemuk huduh mcm qila ni so yeah. Ramai kawan perempuan! ;)


3) Kenangan manis awak?
  • Hmmm. Semalam :') Jumpa Azrel Ismail. He is the perfect definition of tall, dark & handsome. Eh. Oops. hehehe.
  • Kenangan manis bila hangout dengan kawan yang kita sayang tapi kita malas nak cakap kita sayang dkt dia, paham tak? Ahaha. I mean those little things~


4) Kenangan pahit awak?
  • Errr. Pahit cmane tu ye huhu. Banyak. Sangat.... :( </3 Idk, being invisible like the whole time? 


5) Tempat pelancongan yang pertama awak sampai?
  • Pelancongan whaaat. Huhuhu. Tak ingat T_T
  • But i guess bila darjah 6 kut qila gi Langkawi dengan whole family belah abah. It was great :) 


6) Kalau diberi peuang awak mempunyai sebuah pulau persendirian, pulau mana awak nak duduk?
Oh ni. Qila nak Pulau Redang kut.... Sebab cantik hihihi.

7) Apakah jenama telefon anda guna sekarang & mengapa anda memiliknya?

  • Sekarang guna Iphone 5c in pink color :D Hehe because I deserve it! I got 4.0 in Accounting paper so yay? Thanks to my big sister too :]

8)Pendapat awak tentang blog saya?

  • Nice. Simple, teratur. Im lovin it!

9)Apakah nama panggilan "manja" awak yang family / sapa saja mengenali diri awak.

  • Manja?!?!??! Hahaha. 
  • Family panggil qila qila/qil. Hihi.
  • Kalau kawan qila jelah. Huhuhu. 
  • Ada certain je panggil siti. hihi. 
  • Qileh pun ada juga yang panggil hehe.

10)Awak boleh tlg sy tak? Tlg vote entry saya tag awk ni hihi..


  • Done ;) 

16 comments:

  1. salam,yeay tentiu adik aqilah jawab soklan akk..:D Wahh dengan artis tu hihi ingat remy ishak rupanya orang lain..mcm remy muka dia..:D Malu lak kita baca no 8 tu hihi (>_<)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes!!!!!! Muka dia mcm remy but sorry he is soo much more handsome!!!!! <3

      Delete
  2. 4.0 for accounting..finally i found the perfect math teacher :l

    ReplyDelete
  3. Hey, u're beautiful. Cute gituu, dorang buta tuh. Huh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe thank you, seriously. You made my day! <3 :)

      Delete
  4. 4.0 in accounting paper ? Woaaaahhhh ... daaaasyaaaaatnyaaaa .. qila ambik kos apa dkt uia ?
    http://kimchaa.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup ehehehhhhehehehehe.
      Sekarang baru je habis asasi. Asasi hr tu ambik econs.
      Degree next Jan insyaallah nak accounting :D <3

      Delete
  5. wah untunglah dpt jumpa azrel

    ReplyDelete
  6. vavavooommm... tora datang lagi cik qila! :D

    http://terompahsiopah.blogspot.my/

    ReplyDelete
  7. wahhh gadis island rupanya.. wahh iphone. hehee
    azrel hensem kan !

    p/s: bas KL HOHO ada bt promo.. buy 3 tickets free 1

    ReplyDelete
  8. Fuhhhhh, bolehlah ajar akak accounting lepas ni. I'm seriously in need of people to teach me accounting. Akak bab accounting ni bongok sikit T____T

    ReplyDelete
  9. wuuu wuuu gambar tu ><
    mana ada hodoh, qila sentiasa comel
    congratsss dapat 4.o dalam accounting

    ReplyDelete
  10. qila cantik apa.. tapi kita sama lah, takde ramai kawan laki.

    ReplyDelete
  11. alololooo..jgn la kte gitu, 'xde nk kwn sbb gmuk huduh'. mne ade la...qila comel je

    ReplyDelete
  12. 4.0 utk accounting? wahhhh! syabas! :)

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!