Thursday, December 24, 2015

Questions from Mai :')


  •  Sila memperkenal diri anda.
Hi saya aqilah azmi (gemuk huduh) haha. Im turning 20 dah ugh!!!!! Ugghhh but cant wait to
masuk degree next Jan di Uia wiwiwi! What else? Ha! I love food so damn much?! So thats basically why im fat?
  • Adakah anda berminat untuk mempelajari bahasa asing ? Senaraikan. 
Yes. Hehe Arabic please. Sebab rasa berdosa tak belajar. Hahahaha.
  • Negara manakah yang anda ingin merantau ?
Hmmm. Mana mana lah asal dapat merantau :( Ha nampak tak how pathetic my life is? :)
  • Apakah pengalaman yang paling menakutkan dalam hidup anda ?
Hm... Im scared of heights? So bila naik cable car tu i actually smiled with tears streaming down my face hahahahaha i mean like bangang nya???? 
Embedded image permalink
Hahahaha creepy. 
And hm paling takut bila jumpa crush :'))))) hahahahaahahahah ok tak tak. Itu gelenya gedik mengada mintak penampor.
  • Adakah anda suka membaca novel ?
YES!? IM LOVIN IT. Hehe.
  • Novel apa yang paling best untuk dibaca?
Hehehe. Of course, genre chick lit romance? Hehe. Sebab sweet. And idk. It's so surreal. Eceh.
And yang boleh cerita about the real life. Ha gitu.
  • laman web mana yang boleh tengok movie online ? hehe
Hohohohoho mmg bagus soalan ni sebab saya penggila movie. Ew. Haha imma movie lover serious!
1. solarmovie.ws __2. glowgaze.biz__3. watchseries.li/serie/the_vampire_diaries eh hahaha.
  • Apakah hobi anda ?
Eh hello of course la makan? Tidor? Baca buku? Ececeh. Haha hobi ye. Termenung kut.
  • Cuba teka lagu "Welcome to duloc such a perfect town, here we have some rules,let us lay them down.." dalam movie apa ? Hahaha
Alamak.....WHat did i missed oh NO!?!??! IDONTKNOW SERIOUSLY????
  • Apa makanan kegemaran anda dan kenapa?
Naci :'))) hehehe. Nasi, semua jenis nasi. Sushi, pizzas, AYAM GORENG!?! Ugh the list is infinite can i just skip? Im so sorry i cant. My perut cant... Hahahaha.

Thank you so much dear Mai for this questions :)))
i loved it. Hehe.

14 comments:

  1. Hobi kitew sama hahaha.... memang kaki termenung hahah

    ReplyDelete
  2. hehehe... ^_^ xleh tinggal nasik yerrr. sama lah.. thats explain y akak pn gemok ^_^

    ReplyDelete
  3. Hahahah gelak guling-guling baca. Thnks sbb jawab sis :D :'D

    ReplyDelete
  4. Hahahah gelak guling-guling baca. Thnks sbb jawab sis :D :'D

    ReplyDelete
  5. Samaaaaaaaa nak jugak belajar bahasa arab tapi diri ini pemalas, padahal boleh je slow2 belajar kat internet.

    ReplyDelete
  6. Hehehe, saya pun suka nasik kak qila. Kadang2 bila macam dah 2-3 hari tak makan nasik rasa macam tak bestnya.. Kehkeh.. :D

    ReplyDelete
  7. hahahaha lawakla qila ni. kite paling suka tempat2 tinggi :D

    ReplyDelete
  8. you've been tagged :)

    http://messarah.blogspot.my/2015/12/9-questions-for-list-of-bloggerss.html

    ReplyDelete
  9. suka betul cakap diri tu huduh aip aip tampar kang haha
    mana ada huduh, lawa sokmo la :)

    sesama la kita suka nasi, suka makan, sesama la kita gemuk kekeke
    yang penting perut kenyang hati bahagia wiwiwiwiwi

    ReplyDelete
  10. kak qila!! tbh, why dont u realize u are so preety & cute?! kak qila lawa sebab kak qila.. attitude kak qila.. kak qila comel. i bet, memang beruntung gila siapa dapat kak qila. bukan senang nak dapat org childish but still baik gila

    ReplyDelete
  11. Br nk ajk naik cable car ;)

    ReplyDelete
  12. hahaha siyes comel laa . good luck in your study :D

    ReplyDelete
  13. baru tahu qila takut tempat tinggi..

    ReplyDelete
  14. Samalah kita suka nasi. Perut Melayu sangat :D

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!