Tuesday, December 15, 2015

Meet & Greet with Azrel Ismail!

Meet & Greet with Azrel Ismail
Date    : 13th December 2015 (Sunday)
Venue : Peter & Mawar Restaurant
             Sunway Nexis
             Kota Damansara

Itinerary of programme
2.45 pm - Registration of Azrel Ismail Fans Club members
3.00 pm - Arrival of invited guests, media & bloggers friends
              #(during this session soft background music to be played)
3.30 pm - Introduction by Master of Ceremony (Emcee)
3.35 pm - Doa Recite
3.40 pm - Welcome Speech by Pn. Amie Zhu,Managing Director of Global Solution Resources
3.40 pm - Speech from Dalin Ernee Gadja Binti Zainal Abiden, Owner of Peter & Mawar Restaurant
3.45pm - A few words from Azrel Ismail to thank the Fans and Media + Bloggers Friends
3.50 pm - Artiste Perfomance by Izzmad Harun
4.00 pm - Hi-Tea is Served by Peter & Mawar Restaurant
4.20 pm - Artiste Performance by Hady Rahim & Lia Asmizza
4.30pm - Spot Quizes / Luck Draws and The Games is begins (if any) + selfie with Azrel Ismail Minggling Around with Fans.
5.50 pm - Artiste Performance Duet Hardy Rahim & Izzmad Harun
6.00 pm - Group Photo Session
6.30 pm - Emcee Wrapp up & till we meet again.
Dari kiri: Qila, Kak Sally, Ecah, Kak Ain, Kak Farah, Kak Dikbee, Kak Anil ;)

The location is at Peter Mawar, Nexis Kota Damansara. The place is so pretty! I'm lovin it!
Hi? Hihihihihi i cannot stop smiling while typing/updating this post okay? Pls la. I cannot breath. Hahahahha! Ok let me highlight benda yang buat qila GULP! Ahaha. Ni semua salah Azrel! Why you gotta be so handsome? Please T_T Hahahaha ok stop qila pls la.
  • First, sebab dia tetiba duduk sebelah qila. Ya allah my heart stopped. Gitu kan.
  • Second, sebab bila Hi-Tea dia makan depan qila. Omagad omagad ok. Sumpah takleh kunyah.Nasibaik kak Sally ingatkan qila untuk kunyah. Eh. Huhuhu.
Okay first kitorang just lepak and bergambar la ofcourse hihu. Like i said, Peter Mawar Restaurant indeed is a very beautiful place! Hihi. So terima lah gambar kitorang hihihi. Thanks to all kakaks!!!


Thanks kak Sally? Sebab gambar berdua tak baik kan kan hahahahaah 

And then makan time!!!! Seriously, makanan semua sedap sedap! T_T Ni baru hi-tea. 
Kalau dapat rasa semua main course nanti tak tahu la acane ihihihi.


The desserts are the best dot comz! Creme brulee ftw! Hihi

Pastu lepas makan kitorang main games!!!! Woot woot!!!!


And then tengok tengok dah nak habis masa dah :( Bye bye azrel. Till we meet again? ;) hihik.
Damn. Susah gila nak pilih gambar sebab semua cecantik tapi takkan nak masukkan semua kan T_T
Pssst. Nape awak duduk depan saya oi haritu. I cannot eat that much ahahah. Btw Azrel is the perfect definition for tall, dark and handsome okay? :))))))))) And thank you for everything. Why la so charming, cute, hawt, and everything nice. Hahahah ok bye
Tak sabar nak tengok Bodyguard coming soon on 24 February 2016! Bayangkan woi ada Fattah Amin boooo taksuka, Sabhi Saddi, Lan Siro, Azrel Ismail love & Idris Khan! Wowowowo. How hawt is that. Hihuhihuhi.

Tahun lepas Meet&Greet jumpa Encik Mimpi, tahun ni Azrel Ismail. Tahun depan siapa pula lewww. Hiks. Bye!
Thank you Ecah, and kakaks kakaks Kak Sally, Kak Ain, Kak Farah, Kak Dikbee, Kak Anil ;)!

37 comments:

  1. You're so lucky! Btw, he's so handsome!!!! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. I am! And yes T_T he is..... <3

      Delete
  2. serius la macam remy ishak XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAN!!!! Tapi dia lagi encem ok pls la hahahahaha

      Delete
  3. hamboiiii qila... kemain eh! ahahha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha kemain sikit ah huhuhu <3

      Delete
  4. hamboi hamboi hamboi... kemain lg dia ye hehe... best ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak :p Hahahh mesti la best!!!!!!!!!!

      Delete
  5. Wah wah qila. Hahaha. lepas tengok dia berlakon dalam tersuka tanpa sengaja terus jadi admire dekat si azrel ni. hahahaha. cute gile kot dia dalam cite tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh tapi dalam TTS tu hafreez adam.....
      bukan azrel.......... ahahahahahahahahahah!!!!

      Delete
  6. Wahh mcm mne nak gi.. Bestnya!!

    ReplyDelete
  7. Untung lerrr... *jelez* >_<
    Hahaha... ;)

    ReplyDelete
  8. seronok yer jumpa org yg diminati sis...

    ReplyDelete
  9. definisi sebenar lelaki melayu~ sebab kulit sawo matang?? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. omg yes!!!!! lelaki melayu <333333

      Delete
  10. Bestnye dpt jmpe blogger lain juga >_<

    ReplyDelete
  11. Waaahhh surely his got a better looking than me , darn it ! I should exercise more . Haha . Nice post :)

    - Syamsid Blog -
    .

    ReplyDelete
  12. Gittuuu ya. Memang nampak sangat excited nya Qila ni. hehehe :D

    ReplyDelete
  13. Sebenarnya dlm group hari tu nk tnye, sape mamat ni. Tapi segan plak kang nampak sgt tak tgk TV. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahaha dia memang baru la kak aisya ni ish hahahah

      Delete
  14. Saya taktau saya ketinggalan zaman ka apa tapi azrel ismail ni sapaaaaaaaa huhu T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tengok cerita Syurga Nur tak? Aaaa dia dlm tu la hhihi

      Delete
  15. tall dark and handsome.
    Hi..singgah blogwalking ke mari.
    Follower #2135

    ReplyDelete
  16. memang sporting kan abam kacak ni.... talented pulak tu

    ReplyDelete
  17. memang sporting kan abam kacak ni.... talented pulak tu

    ReplyDelete
  18. ok,now i know macam mana rasanya bila dapat jumpa artis kesukaan kita HAHAHAHA.. Melting bukan main kan? haha..meet & greet bukan mahal ke tiket dia? wahh bertuah nye qila dapat selfie dgn dia.mimpi indah la huhu

    ReplyDelete
  19. Untunglah dapat jumps the perfect combination of tall, dark & hensem! Ai is jelez so much ! Grrrr T_T.
    Tambah jeles tengok dia dpt mkn makanan sedap! Arghhh. Jelez ! Hntr sikit makanan sodap tu kat sini :)

    ReplyDelete
  20. rajinnya dia pi meet n greet !
    tgk d;m gambar pun dah rasa tringin nak gi tempat tu cantiknya!~

    ReplyDelete
  21. huhu.. kak Fiza tak kenal dia qila.. yg penting gathering tu best..

    ReplyDelete
  22. tak kenal beliau tapi beliau hensem. untungglaaa Qila.. hahahhaa

    ReplyDelete
  23. asyik2 qila ulang ayt perfect definition for tall, dark n hensem tu...hihihi. mmg mnepati ea. klu diberi pluang agknye sy pun cmni kot, haha. btw hai qila...rindu dgn qila, da lme x jnguk sini ^^

    ReplyDelete
  24. Fuyooo.. jumpa retiss ya!! Rindulah

    ReplyDelete
  25. Wah, seronoknya dia! Tido malam mesti mimpi indah hihihi

    ReplyDelete
  26. omg bestnyaaa. kak qila u look soo adorable sis kenoott

    ReplyDelete
  27. insekiyo aih dengan qila huhuhu

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!