Tuesday, December 29, 2015

Did i just ate 2 mangkuk of

Happiness? Yeap.
*Ha nampak tak muka nak marah sebab it is supposed to be my mangkuk but ugh nevermind!* lol
HAHAHAH harini qila gemuk gila!!!!!? Ye, qila memang gemuk cuma harini qila gemuk gila? Paham tak? Hahahaha. Qila makan semangkuk soto and semangkuk mee curry. And cuit sikit roti canai ahahahah!!!!! Sememangnya gemuk gila harini im so happi!!! I eat alot hehe. Sebab minggu lepas ada peristiwa sedih (too personal) happened to me so qila mcm acah starving myself haahah belah ah. Acah  tak makan kurus konon nope! Hahaha so harini qila bantai 2 mangkuk kesedapan awwww.
Best! Qila tak tahu ni kedai apa but sumpah nyums. Makan dgn whole family kecuali abah hehe. Abah busy. Tah hilang pi mana it ok. Later dgn abah okay?
Qila umi azim alim pip and kakak eheh.

Pastu bila balik qila kenyang sangat sampai la rasa mcm menyesal makan banyak. Gemuk banget kan

Ha rasa mcm nak nangis but happy at the same time. Ha gitu. Hahahaha.

But serious aaaaa i love this kedai so cantik the lighting ahahaha.
Pastu mcm the sun shine so bright and pepokok ada. Alahai best betul rindu nk kelik kelate #tetiba

Menyesal tak bangun pagi awal kalau tak selalu dah makan sini dgn umi abah ekekekekeke.
Takpe, bagi can umi abah dating tanpa anak nya yg gemuk ini hahah!!! :')

Ok tu je nak cerita. Im so happy. Alhamdulillah. Happy days huh to end 2015 :))))

21 comments:

  1. Adeh. Slalu macm ni. Asal kak ima lapar, mesti qila post pasal makanan. Hahahha.. Strrreess ;p

    ReplyDelete
  2. You make me feel hungry! Lamanya tak makan soto T.T

    ReplyDelete
  3. Dapnye. Leya pun kekadang order 2 untuk seorang makan

    ReplyDelete
  4. comel plak gambo tu gerak2 ha...

    ReplyDelete
  5. Aaaaa sedapnyaa mee kari. Sedapnyaa soto. Nak cari juagklah macam ni :P

    ReplyDelete
  6. Sedapnyer la hai. Both are my feveret..

    ReplyDelete
  7. semua tu makanan kegemaran akak tu..heheh

    ReplyDelete
  8. makan sedap.
    makan dgn famili.
    memang heaven on earth la qila :)

    ReplyDelete
  9. sedapnyer..

    Qila sy tag kamu di sini
    http://bebyyellowshiteru.blogspot.my/2015/12/year-end-new-year-giveaway-by-aynal-m.html

    ReplyDelete
  10. salam qila , seronoknya, akak pun suka,

    ReplyDelete
  11. comel sangat gif tu XD
    memang best kalau makan kat tempat sedap2 n puas hati kan :D

    ReplyDelete
  12. Qila, akak makan lagi banyak dari Qila. haha!

    ReplyDelete
  13. yg soto tu nampak sedapnyaa. lama tak makan soto! bila benda sedap, makan banyak2 pun dah tak kisah :p
    suka tengok qila dgn siblings. ni dah boleh panggil sibling goals dh ni heheh

    ReplyDelete
  14. i feel you sis, i feeeeeeel you T_____T eh kak qila asal kelantan yea, hohoho

    ReplyDelete
  15. pakai apps apa buat gif tu? saya dah lama carik tapi tak jumpa :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe boleh pakai photoscape :D byk je apps gif kalau dkt laptop. kalau phone boleh guna photogrid rs nya hihihihihi :D

      Delete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!