Saturday, December 5, 2015

Best Upcoming Movies 2016 (Jan-July)

Ok ni my own movie planner muahaha! Ill make from month to month hehehehe.
And guess what qila dah tengok semua trailer ni and uh oooh hopefully it wont slayyyy my expectation la haha. Okay! Tazzzabar hihik. Boleh click gambar untuk tengok trailer hihi.
So these are the movies yang qila nak sesangat tengok....

JanuaryThe Boy
ok ni sumpah takut trailer dia ahahah nak try la tengok cerita hantu ni nnt uhuhu

FebDeadpool


The Choice by Nicholas Spark woi!!!! Tak sabar!!!!

March
The Divergent Series : Allegiant Part 1!
*this this this! bcs i love Divergent & Insurgent!*
&
Batman vs Superman: Dawn of Justice
Muahaha ni sumpah la cool gila ok trailer dia wuhuw!

April --

MayCaptain America : Civil War!

June
Teenage Mutant Ninja Turtles: Half Shell
Leonardo, Michelangelo, Raphael, and Donatello battle the evil Shredder, again -_- *no trailer...yet
Finding Dory

Now You See Me 2
Huhuhu takleh belah tetiba ada Daniel Radcliffe Harry Potter lak termasuk huhu.

ok last but not least
July - The Purge: Assassins
hoho i love thiller movies huhuhuhu. *still got no thriller too

Ha ni la most anticipated movies gitew. Cant wait!!!!!!! Hm. Tetiba teringat pulak next year takkan ada dah Hunger Games.... :( 

18 comments:

  1. anak-anak akak suka tgk nemo... tgk iklan finding dory kat tv terus depa jerit.... suka....

    ReplyDelete
  2. 2016 banyakkkk muvi best2 pfff tazabar. now u see me, deadpool, allegianttt but allegiant tris mati T,T

    ReplyDelete
  3. Tetibe ase macam ketinggalan . Tatau pape. Dah lame x layan movie. Haahahah...

    ReplyDelete
  4. yey new movies! looking forward! xD

    ReplyDelete
  5. Ada 2 movies yang nak tengok sangat-sangat dari list ni.

    ReplyDelete
  6. Now you see me 2 dengan Batman vs Superman tu memang tak sabar nak tengok!!!

    ReplyDelete
  7. deadpool macam best kan

    dah follow blog Qileh.. nanti follow balik BBL

    ReplyDelete
  8. huurm suka gak Allegiant tu.. tp dah tahu ending cem huurm.. huurm.. hehe..
    ok ok tanak ruin mood hehe..

    civil war for me !! oh my cap..

    ReplyDelete
  9. aaaaaghhhhhhh i can't wait to watch supermaaannnn!!!!! :'O

    ReplyDelete
  10. ill download it, every of it !

    ReplyDelete
  11. Akak paling tunggu Captain America. Cant't wait :)

    ReplyDelete
  12. Movie english banyaknya kila...
    Cik akak suka gak nonton movie english...tapi...
    Bahaya juga...banyak part adegan panas..huhu

    ReplyDelete
  13. Suka tgok cte seram dgn siblings. Haha. Nanty mcm2 ragam ade kah3

    ReplyDelete
  14. hmmmm tak layan sangat english movies ni. tengok lah kalau ade member infom movies yang best gilaaaa , baru pergi tengok. hahhhaa

    ReplyDelete
  15. qilaa...thanks so much. haha, ni budak xtahu prkembangan, dduk bwah tempurung baru tahu...nk tgk citer seram the boy tu. o yeahh

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!