Tuesday, November 3, 2015

Typo Planner 2016 (but more to journaling)

Personal Planner: Happy | Coming Soon | Shop | kikki.K Stationery & Gifts:

Ok hi semua! Big sorry if my prev post about Official Planner Addict Malaysia tu membosankan hehe. Just nak share lagi hehehehe. #PlannerAddictMalaysia

Last last hahaah! Kalau nak tengok rupa planner qila boleh ke @myplannerconfession x hhihi

So for 2016 ahead, qila akan guna Typo Planner RM59 hadiah menang give-away dekat instagram alhamdulillah! Speechless ok tetiba menang planner sebiji ha.

Thank you so much dear @planneredderz_my <- instagram hehe.
Dia jual stickers, stationeries, planner-related stuffs!

Okay back to my new planner ehehe.
Best nya planner dari kedai Typo ni. Harga murah la gak (sbb byk lagi yg mahal T_T)
i can cry ok.
But this one is affordable and yes!

Ada 2!!!
Undated = takde tarikh, bulan, tahun.

So boleh isi sendiri hehe. Kalau busy boleh je skip skip.

Weekly dated = haaaaa ni ala ala qila punya.
Dia sebijik diary yang dah siap tarikh bagai. Mcm calendar tapi bercolumn besor.
Hehe.

So just tinggal isi je.
Part decoration pula, deco sikit sikit je sbb dah ada monthly design!
Jadi lah cemni ha lepas isi huhuhu.

>TYPO PLANNER<
Yay yay yay!

The Organised Student: Ready for this week! Happy New Year everyone! #kikkik #kikkikmint #planner: This weekend's Austin road trip. #Goodtimes #documentlife #eclp #plannerlove #planneraddict #mekaseclp:
Trying out a brand new planner today for my weekly planning view. It's one I picked up... | Use Instagram online! Websta is the Best Instagram Web Viewer!:  : RSS | Pinsta.me - Instagram Viewer en ligne:
Credit pictures: Pinterest ; Filofax 

Takde planner mahal macam Kikki K / Filofax / Mambi / Happy Planner pun takpe lah. 
Janji ada planner!
Happy planning semua!

& ingat! Allah is the BEST planner :D!

12 comments:

  1. okay, dah tengok dah insta tu. lawa weh lawa. nanti farah follow :p

    ReplyDelete
  2. salam petang..Akak pon tengah planning untuk tahun depan..wish me a best of luck ya ; )

    ReplyDelete
  3. bestnya dapat planner free. :D
    teringin lak nak dapat planner baru. hehehe :3

    ReplyDelete
  4. Cantik! Teringin tapi takde masa, nanti mesti kelautnye lah. Huhuhu. Officenye planner pon skema, takde hias2, deco2:(

    ReplyDelete
  5. Arrrggghhhhhhhh why so cute !! Sakit jiwa tengok. Hahaha

    Pssstt... Tetiba teringat buku diari yang sekolah punya... Hahahahah

    ReplyDelete
  6. lawaaanyaa.. Lissa belum ada planner lagi seumur hidup ni. haha InShaaAllah mula tahun depan. haha

    ReplyDelete
  7. Bestnya dpt planner free . . .sy pakai Kikki K planner .. alahai mahal . .menangis . huhuhu . . .

    ReplyDelete
  8. kita suka jga tgk kedai typo, ya Allah...dugaan..mampu intai luar,duit tak ada..hahaha
    sekarang dah jarang guna diari,planner pun pakai phone ja sekarang

    ReplyDelete
  9. Cantik je! Teringin nak buat benda ni tapi mahal. I can't afford it.

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!