Saturday, November 7, 2015

Serbu 7 Eleven! Bcs it's time to bring your own "cup" day!

Wuhuw! Of course! Harini kan 7/11!!! Every year 7e akan buat slurpeeeeeeee day!
On 7th &8th November :)
Tunggu pe lagi kan haha.
Slurpee for only RM2.85 at any size of cup you want.Bawa baldi pun boleh.
((serious))
HAPPY !!!!!!

Qila & kakak pun excited gila suruh Alim n Azim start motor halau diorang hihi.
Kitorang bawa thermos & jug hihihihi.
Alhamdulillah laaaaa ada lagi hehe.
And alhamdulillah machine tak rusak.
Sayang betul la 7eleven ni, slurpee dia special tau huhuhu paling sedih kalau machine rusak hiks.

Okay nak share gambar dari twitter alahai lawak betul diorang ni hahahaha.


7-Eleven Day ! (Bring your own "cup" day )

Lawak kan huhuuhu so tomorrow is the last day enjoy ok happy slurppppppeeeee semua! :D

31 comments:

  1. last day? alaaaaaaa tak tahu pun. huwa!!!!!! ketinggalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh besok besok! huhuhu sorry sorry

      Delete
  2. okay kalau camtu farah bawak 10 baldi gi 7e esok, yeayyy

    ReplyDelete
  3. Wahh macam maca gaya dorang bawa bekas g 7eleven ek... bestnya!

    ReplyDelete
  4. Tak pernah tau pun pasal nie, dear.
    Kemain muka happy kan. Haha
    Rugi tempat akak takde 7E... Huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. bestnyaaa,tp sedih sbb tak duk malaysia,,tak merasa la slurpee niii

    ReplyDelete
  6. semangat betul diorang.. hihi..

    ReplyDelete
  7. Seronoknya! Kalau ada dekat Malaysia ni, memang nak serbu 7E juga.

    ReplyDelete
  8. wahhh daebakkkk!! gilosssss punya cte hihi

    ReplyDelete
  9. baru semalam minum... hhihihihih...

    ReplyDelete
  10. haaha nasiblah kalau ada juga yang bawak tong air besar tu.. keh3..

    ReplyDelete
  11. pergh best gile! Tapi masak la minum air manis banyak2 haha.. apa pun, memang best sesekali layan slurpe semangkuk besar!

    ReplyDelete
  12. ya Allah bestnya!! boleh kenduri arr cmnie.... :D

    ReplyDelete
  13. my mom pun sibuk cakap pasal benda ni lol tapi iolls tak suka sangat sebab carbonated nnti perut sakit T_T

    ReplyDelete
  14. Alaaa. Kite tak sempat g pun. :-(

    ReplyDelete
  15. bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa T_T

    ReplyDelete
  16. best sangat kite tak sempat nak pergi pun :'(

    ReplyDelete
  17. serius..
    memng cool giler..

    ReplyDelete
  18. 7E aku datang...yyiiieehaaaaa

    ReplyDelete
  19. hahaha alaaaaa kita tak perasannnn. patut la ada yang upload ig gambar bawal baldi pergi beli slurpeee u.u

    ReplyDelete
  20. Nak tahuu tak, kita tahu pasal ni lepas promosi dah habis T_T

    ReplyDelete
  21. Haha besarnya bekas yang diorang bawak untuk isi slurpee tu. Huhu kita jarang minum slurpee. Sedap ke? :)

    ReplyDelete
  22. macam2 bekas yg dibawa.haha,,semangat

    ReplyDelete
  23. alamak tak tau pon.... emmm kena tunggu next year bawak tong drum keke

    ReplyDelete
  24. Lah dah lepas 7 dan 8, melepas nak slurpee.wah besarnya bekas yang dibawa untuk isi air slurpee :-)

    ReplyDelete
  25. Laaaa kenapa x inform awal2 huhu dah terlepass T_T

    ReplyDelete
  26. hihihi.. meriah 7e masa tu kan

    ReplyDelete
  27. nengang je selalu gi 7e mesin slurpee rosakk ., huhu2

    ReplyDelete
  28. tak aci nya. 7-E kat jepun takde slurpee. So sad

    ReplyDelete
  29. masa kat Taiwan takde buat pun woiii...penat sergah 7E kat Taipei!

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!