Wednesday, November 11, 2015

IFLIX (free online movies w/o ads)

Hi morning ummmm nak order 1 Tuan Anas Mikael boleh tak?! Lol.
Ok cerita Tuan Anas Mikael baru je episod 2 malam semalam and seriously it is getting AWESOME! Haha serious best!!!!!!!!! Suka suka suka hihi. Boleh ke blog cik Ikhwan untuk tengok online huhu.
Qila excited gila record guna Astro PVR huhuhuw!
Zarazya best Aaron pun best bergabung meletop!


Ok huhuw back to IFLIX! Pernah dengar NETFLIX?
Well, mat salleh mmg tengok movies online semua dkt netflix. Macam macam hado. Seriously. And it's unlimited movies huhu. But unfortunately, Netflix is not available in our country :(

Aaaa sedih sikit. But hey! Kita ada IFLIX ok.
Haaaaaa boleh tengok dkt phone juga ok but qila ada perasan ramai cakap buffer la lembab la 
so mmg qila tak try lagi dkt phone hehe. I love my laptop! #tetiba

IFLIX best!!!! BUT movies, series yang ada semua yg lama lama gituw.
Qila sekarang tengah tengok Vampire Diaries + Marvels Agent Shield S2 +
 Full House + Secret Garden + Boys Over Flowers hahahaha tamak gila aku huhuw!

So far im loving it bcs IFLIX ni bagus tau kalau kita tertutup ke nanti bukak balik boleh sambung tengok right after we left. 

Try 30 days for FREEEE! :) 
Nanti kena bayar RM8/month. 
Qila ada remaining 25 days uhuhu. But hey. Qila kan tengah cuti sem. 
So mmg tengok gegila la kut bulan ni hahahahha and then tak tengok movies sangat dah kut. Kut.


hahhha ok so basically IFLIX is the new cheap limited NETFLIX ;)
hehehehehe. Ok happy iflix!!

So lepasni kalau ada org tanya hey buat apa tuw?
boleh la jawab "iflix and chill. gitchewwww"

13 comments:

  1. hehehe Murni pon layan iflix ni..tp trial 30hari tu dah hbs guna..inshaAllah nak langan juga ni..loni just layan Movie HD dgn androids box ja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhhh android box tu apa huhuhuhu tp best kannn hihi qila pun ingat nak guna acc org lain pulak hahahahahahah so takkan habis trial gituw xD

      Delete
  2. thanks sharing qila! alaa ingatkan free seumur hidup hahahaha

    ReplyDelete
  3. terima kasih atas infonya ye...

    ReplyDelete
  4. Kak aiza jarang tengok movie atau drama sekarang ini.. Free sebulan aje ke? Tapi ok la RM8/bulan kepada mereka yang memang kaki movie.. ;)

    ReplyDelete
  5. Qila, netflix tak free la. Kena bayar juga. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh huhuhu tq kak farah hehe worth tak hahaha.

      Delete
  6. Wahh nampak kat bawah tu bukak steam. Main game apa qila?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aherz aherz nampak aje eh syamil huhuhu main CSGO lewwwww :p

      Delete
  7. infi yang menarik...cari jugak on9 movies..thank you,singgah dan folo

    ReplyDelete
  8. kenapa la kat mesia takde netflix kan ayyy. nak gak rent dvd online !! haha

    ReplyDelete
  9. thank you kak qila! ive been searching online movies for ages and thanks to you! tp yang part kene bayar tu kene pikir dua kali tp nasib baik 30 hari free ^^

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!