Sunday, November 22, 2015

DIY hadiah untuk beloved ones (more to boyfriend hihik)

Haha did i just googled Super Cute & Simple DIY Gifts for boyfriend girlfriend huhuhu ♡ lol nah.
Because my first boyfriend's birthday is upcoming on this weekend! My abah (first bf) lol. So yes. I got some cute ideas after browsing the internet for 2 hours huhuhuhuhu nak share gak!!!!!
ok lets go (pictures credit goes to pinterest & tumblr ;))

1. Explosion Photo Box / Exploding Box
 Cute kaaan omggggg bayangkan kita bukak kotak meletop penuh dgr gambar wuuu!

2. Photo clothes-pin cork board amboi huhu. 
THIS IS CUTE!
Guna penyepit je okkkkkkk


3. Reasons why i love you cards/scrapbook/jar


4. Mixtapes!!!!
haha dear aqilah, i DARE YOU to hand this to your crush :p ihihiks.

4. SUPER HUGE CARDS huhuw or
Birthday Card for my dad with candy!!!!! 
Cards Ideas, Birthday Theme.
Sangat cute ok. Boleh makan choc tu sama sama uhuhuu.

So yay! 4 amazing ideas yang agak senang hehehee. Happy birthday Abah! Thank you, for everything. I just wantchu to know that walaupun kitorang girls anak abah tak selalu call abah but hey tak semestinya tak rindu ok!!!!!! 

17 comments:

  1. iskkk tq qilah. ni kak moi rasa nak buat ni ! kak moi takdak idea langsung nak kasik apa. bila tanya nak hadiah apa, katanya "im a type of guy blablabla even a piece of candy". what are him ? a girl ? lol -,-

    ReplyDelete
  2. kreatifnya. tapi nak buat tu perlukan kerajinan tahap infinity. ahaha

    ReplyDelete
  3. yang first tu menarik perhatian :Y

    ReplyDelete
  4. wahh inspirational betul yg kotak tu. boleh bgi kat girlfriends (bestfriend) tercinta. Muehehe

    ReplyDelete
  5. tunggu ada #boprentilljannah nak buat exploding box laa hahahahaa. yang last tu best kan. maybe blh tukar ke benda lain yg ada word best :D misschuuuuuu qilaaaa~~~ <333

    ReplyDelete
  6. yg first tu best. haha boleh bagi kat bestfriend hihi

    ReplyDelete
  7. I like yang the first one tu! Masa akak pergi one K-pop showcase ni, I saw a girl made that box for the artist. Masa tu nak tanya macam mana dia buat tapi rasa macam segan pula.

    ReplyDelete
  8. comelnyaaa. kalau ada org bagi nie ngn BV memang ingat selamanya sebab comel/kretip sangat. nak buat sendiri utk bg org pun fikir banyak kali XD

    ReplyDelete
  9. sangat cool hokay. yang coklat tu cam best je siap boleh makan <3

    ReplyDelete
  10. alahai kreatipnye...tapi ni memerlukan kerajinan yg tinggi ni...

    ReplyDelete
  11. nice one! suka yang gambar banyak-banyak tu :D

    ReplyDelete
  12. OMG ! This is soooo creative. Nak buat lah masa birthday abah bulan satu nanti :D

    ReplyDelete
  13. Haha amazing sweettttt gila kalau buat camni. Tapi kak Nad jenis pemalas lah Qila ahahha. Sian betul Hafiz. Nanti kalau dah sampai mood nak sweet sweet boleh tengok sini wakaka.

    ReplyDelete
  14. eh comel2 semua..tq qilah sharing nanti nak buat gak :)

    ReplyDelete
  15. cute semuanya nak buat la nanti. tq qila

    ReplyDelete
  16. Memang best semuanya .... Kreatif gilakk

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!