Wednesday, November 4, 2015

Blog dah tukar bajuw!

Huhuhu. Yes yes yes semalam qila dah tukor baju blog qila teehee!
More to blue and CUBA hilang kan pinkish tu ew haha.

Hm qila mereput je duduk rumah ni ha.
(settle kan lesen :()
so maybe tak sempat nak kerja hm hm its ok qila its ok

Kalau orang tanya qila buat apa qila sememangnya baca buku aje hehehe.
I mean not that educational books la ofcs!!! Hahahah mmg tak ler. Mesti la buku cinta ekeke.

Tak sabar nya nak ada somi yg halal huhuhu btw terkezut tengok berita yg budak sekolah kiss tu amboi sukahati je eh kiss kiss eh hello aku perati je budak budak zaman sekarang ni -_-

May allah grant them success both in this life and in the hereafter T_T


Happy wednesday semua!

Psst: FINALLY QILA DAH PASANG UNIFI DEKAT RUMAH MUAHAHAHAH!!!!!
finally abah say yes thank u abah luv uuuuuu hugs xoxo

hiks. im so happy (for now) #eh.

14 comments:

  1. lawaaa blog.. comel. hehe Lissa mau tukar design blog ala ala kiut miut macam ni tak pandaiii. haha

    ReplyDelete
  2. untung la blog dah cantikkk..hahahaha

    ReplyDelete
  3. canteknya baju baru diaaaaaaaaaaaa...ttp comel mcm org die jugak :)
    mish u! akk suka qila da pasang unifi! hahahhah! Eh?

    ReplyDelete
  4. Comel sangat cat baru ni qila... hakakk teringin nak buat simple2 ni... tapi sayang pulak dengan cat lama... haha

    ReplyDelete
  5. kak qilaaaa T_T kenapa comel sangat blogggg :'(( huwaaaaa

    ReplyDelete
  6. fuyooo blog bru design sndiri k nieee?? cantik angak qila hmm

    ReplyDelete
  7. cantik baju baru ni ! hahaha. dengar cerita ada org tu cuti. hahaha. selamat mereputs bersama novel2 kat rumah tu yea!

    ReplyDelete
  8. bahagian 'owner' tu so cute la qila, i cannot. tapi farah lagi suka yang qila punya gif tu, hehehe. amboi qila, tak sabar nak kahwin ke? ajak farah tau :p

    ReplyDelete
  9. Bestnya dah pasang unifi. Haha.
    Baju baru ni nice and simple. Comeyy. :D

    ReplyDelete
  10. kita pun settlekan urusan lesen dulu baru nak cari kerja baru.. T_T
    lambat pula,tak apa la..boleh try bawa sementara tunggu kpp2 mula

    haaa....dah pasang tenet jg malas2 tolong mak abah buat kerja rumah ok..hahaha

    ReplyDelete
  11. comelnyaa. :D simple n nice la design blog :D
    bestnya pasang unifi, slalu tgk movie on9 la pasnie. :D

    ReplyDelete
  12. Comel je rupa blog baru ni! :D

    ReplyDelete
  13. Santekkkkk baju baru hehehe
    CUBA hilangkan pinkish konon :P :P :P
    Erk? Kiss? Apa ye. Akak terlepas samting? Hukhuk
    Tahniah.. Alhamdulillah dah ada UNIFI. Akak nie masih jugak dengan KTW nya. Hahahaha

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!