Sunday, October 11, 2015

Road to degree!

Ok hi malam ni memang malam kesedihan untuk qila hihi sebab?

Hari khamis lepas last payyyper untuk my last sem wuhuw!
Happy tu happy but eh hey hello awak tu nak masuk degree dah tau tahun depan???

Alamak serious weh lupa that sad part. Ingat cuti je (which is the forever&always fun part)
Sigh. Mesti susah kan degree nanti. Takleh have TOO much fun dah mcm dekat asasi ni ha. Ish.

Okay maka habis dah setahun setengah di Centre Foundation Studies di IIUM Gombak! Yay!

Cuti approximately ~ 4 bulan ok huhuhuhu.

So many things nak buat la cuti ni hahaha harap bukan hangat hangat serupa tahi ayam lah haha!

Ok jgn lupa quran even sehari ye
#notetoself jugak sebab nanti quran tinggal kita 40 hari. :)

toodles hihiii

Will be missin all the beautiful girls in CFS lah haih :) What a year. Thank u Allah for everything!

(the only decent pic of me dekat AGD huhu)

And yay for me sebab takde pakwe lagi huhuhuh 


Degree nanti la cari bakal zauj kan HAR HAR HAR HAMBAR 

BYE! #UIABEST #SISTERSSSS UIA TERBAIK OK
#brothers pun bole la haha

last but not least #foundationdahhabis #roadtodegree

12 comments:

  1. carikan bakal zauj untuk saya jugak Qila kikiki =D

    ReplyDelete
  2. tahniah dh habis asasi! all the best utk degree pulakk :D masih stay IIUM juga kan?

    ReplyDelete
  3. hoo study cfs kee,akk dulu pun cfs,tp kejab je,tahniah dah habis asasi :D

    ReplyDelete
  4. Aha~~ Good luck untuk degree nanti ya kak qila. Ala, tak apa. Nanti ada lah tu iras2 sharnaaz ahmad yang nak dekat dia. Ekekeke... Yang penting belajor2 dulu ye kak qila ye. :P

    ReplyDelete
  5. Enjoy your break, Qila! :D

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, tahniah qila fah habis asasi.. Selamat maju jaya untuk degree nanti ya.. ;)

    ReplyDelete
  7. Dik, kalau nak edit blog (promotion price) boleh whatsapp akak: 014-530 5706 ;)

    ReplyDelete
  8. all the best utk degree dear. suka dgn ayat 'jgn lupa quran even sehari ye'
    Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  9. untung la masuk degree dah...geng dak2 pandai laaa ni..hihihi

    ReplyDelete
  10. wahhhh bestnya qilah..... gud luck untuk degree tau.. blaja rajin2.. chaiyukkk

    ReplyDelete
  11. congrats finally dah habis asasi! :) No worries about degree life. Yang penting jgn sibuk belajar je. Experience and fun tu penting. Join as many programs you can. Meet new people and learn new stuff. Bila lagi nak buat silap kalau bukan sekarang :P

    ReplyDelete
  12. Tahniah dik..akhirnya habis ASASI ...

    Dan tahniah sebab xdek pakwe lagi.. yayyyy!!! Heheeee..sebab xpenting pun...

    Dah plan nk buat ape cuti panjang tu??

    Belajo rajin2 utk degree pulak ya: )

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!