Saturday, October 31, 2015

Official PAM!

New obsession - Planner addict!
So now saya official dah ####planneraddictmalaysia

Ha ha! Saya ada new obsession hihihi best ok serious best! Orang lain mungkin addicted dengan aiskrim/chocolate/lipstick/makeup/baju mahal/shawls but we
sisters #planneraddictmalaysia cintakan planner kami huhuw!

Best! Of course lah planner ni untuk make everything more organized hehe. So yes! Starting to fall for this planner thingy hehe

Punca : kak eecha

Best! Nampak mcm budak tadika tapi sebenarnya best hehe! And starter kit untuk jadi planner girl ni takde lah mahal sangat haha. Lagi best kalau kita mmg DIY GIRL YEH! Hehe just grab any notebook and start to plan your days,weekend,goals apa semua tu.

Tapi geng geng ni of course la beli special punya planner kan huhu qila guna 



Macaron Pastel Planner in Baby Blush Pinkyish size A5 haha!
Super cheap ehe kawan qila lanjew for
RM59.90 including postage (bought from ig @vintage.crafty) 
preorder for 2-3 weeks and yay dah sampai depan rumah.

So mmg already got inserts dah dlm ni tapi mesti lah qila nk juga masuk kan inserts yg sedap mata qila memandang hehe. 

Ada inserts yg qila cari dkt MPH
Ada inserts yg qila DIY je heee. 

Inserts tu yg kertas dkt dalam tu.
Best!

So qila guna weekly planner sebab kalau daily planner mmg tak sempat hehe

Pastu ada satu section tu mcm my diary part haha.
Best! Best! I think I'm going to stop blogging for now and go back to classics which is to actually write on papers ehe.

So that's all from me heee. Thank you for reading ok assalamualaikum


P/s: Sng cerita Planner ni mcm diary. Tu je ok bye! Lulz. Beza you plan EVERYTHING ahead and with some decoration huhu.

P/s : p/s: But still, Allah is the best planner ;) huhuw! 

14 comments:

  1. xpe xpe.. blog boleh diary sendiri pun bleyy :)

    ReplyDelete
  2. untung laaa ada planner bagai...kak sally ada planner pun kelaut lg jadual!

    ReplyDelete
  3. i has a simple diary book. for me, simple is cooler

    ReplyDelete
  4. Berhabuk la blog ni nanti ya. Sedihnya :(

    ReplyDelete
  5. yang purple tu lawaaaa, comel je <33

    ReplyDelete
  6. kitee pun hritu addict dgn planner kejap, lepas tuuuu trhnti blek, n now nk start blek kot hahaha bia organized sket

    ReplyDelete
  7. Alahai... Comelnya.. Macam best pulak buat2 planner ni. Hihi.. Mesti comel kak qila punya! :D

    ReplyDelete
  8. alahai comelnya planner! pernah gak usha2 planner addict n teringin nk buat sndiri. tpi malas betul nk hias2 planner tu kasi lawo dgn washi tape stickers bagai hahahah. last2 buat buku nota biasa je :p

    ReplyDelete
  9. Ada lagi tak? Nak beli jugak. Tengah cari jugak.

    ReplyDelete
  10. Suka tengok orang punya planner je. Super cute! Planner sendirik belum ada lagi. Hehe.

    ReplyDelete
  11. sorry but,qila beli planner ni dkt mana eh,bammboo ke?

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!