Monday, October 19, 2015

Current goals

Love this page!
Eh eh haha. Morning kesemuanya hopefully takde any Blues ya! Hihu
Btw!
Suka sangat page ni on my planner ehe.
Seriously kena ada goals kalau tak hidup terhuyung hayang eceh haha

Sebab dah Maal Hijrah dah kan. Dia mcm excited nau nak ada goals baru.
Harap tercapai lah before mati ehe.


What are you ultimate goals btw?
Do share! Nak tahu juga hehe so mana tahu mata qila terbukak sikit ke huhuw!


16 comments:

  1. p/s hadiah dah kirim ya...tp sy gn pos biasa je...kalu dlm tempoh sebln tu x terima2 jg nnt beritahu ek

    ReplyDelete
  2. Goals yang paling utama nak pandai memasak. Hahaha !

    ReplyDelete
  3. monday blues takde, monday kelabu ada, hehehe ;p
    semoga tercapai goals baru!

    ReplyDelete
  4. Betul ! Ada life goals baru tau benda apa yang kena setel kan. heheh setakat ni, Lissa punya goal ringan kan beban family jaa. heee

    ReplyDelete
  5. Takde goal baru la sekarang. Sedih dak?

    ReplyDelete
  6. matlamat jangka panjang saya adalah grad dgn paling kurang 3.50 yg melayakkan saya untuk sambung pelajaran dalam MASTER ACCOUNTING AND FINANCE kat oversea...lpas degree hajat dihati nak sambung master terus..kalau boleh,nak UK......HEEEEEHEEEEHEEEE....
    grad dgn at least second upper class walupon tahu terpksa kna byr prtptn..wish u luck and all the best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bestnya ur goals mashallah!!!! Thank uuuu! U too ok all the best!!!!!!!!!!

      Delete
  7. Saya pun ada goal , tapi ke laut .

    ReplyDelete
  8. bagus nie ada life goals! hopefully tercapai soon. :D

    ReplyDelete
  9. semoga tercapai goals baru :-)

    ReplyDelete
  10. Goodluck! Semoga apa yang dihajatkan tercapai satu hari nanti. InsyaAllah dan Aminn :)

    ReplyDelete
  11. All the best Qila. semoga semua goals masuk goals hehe..

    ReplyDelete
  12. Saya nak grad dengan cemerlang!! All the best qilehh! ;)

    ReplyDelete
  13. All the best qilaaa comel! Semoga tercapai semuanyaaaa. Hehe

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!