Thursday, October 15, 2015

Big Bad Wolf last!!!

Baru dapat berita yang mengggggemparkan haha! Yay BigBadWolf Pesta Buku terrrhebat terrmurah terbaik akan berada di KL semula selepas jelajah di Penang huhu.
Tak bankrupt ke kalau bagi 75%-95% on EVERY SINGLE BOOKS?
untuk bbw, not at all.
Yay for us booklovers!

Wuhuw!!!

Nasibaik datang jugak dekat Mines weee~

Dah ah dia buat terrrrrible announcement the day before :((((

Ni ha :(((


Whatttt...
Rupa rupanya terkono sahaja.
Sebab it doesnt even make any sense?!?!?!?!??!

Haha so yay BBW IS BACKKKKK IN KL THE MINESSS (MIECC)
FROM 4 DEC - 14 DEC!
Wuuuuuu 10 days okkkkk huhu.

Qila nak gi on the very first day andddd maybe tengah tengah.
Or second last day haha!
(we'll see)

hihi

Seriously tak sabar.
Last memborong buku lah kut. Ececeh mentang mentang next year degree dah kan so takkan nak baca buku fiction lagi hewhew.
Acah betul. 


Well currently finishing all my un-read yet books yg sekian lama membeli huhu.
Tak guna juga gi borong kalau tak baco oi.
Chaiyuk!

Majulah Big Bad Wolf untuk negara! :D

11 comments:

  1. meaning that, ni betul ke tidak..? sbb tak nampak macam gurau pun...err..kak sally tak paham -_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia tipu je tu kk sally!!! Bbw saje je gurau hehhehe tp yg pasti the mines ni ada rhheehehh

      Delete
  2. wa best best dear qila. sapa kaki buku memang tunggu tunggu kot kan saat ni. kalau PG, memang novel kot nak sambar ;)

    ReplyDelete
  3. Banyaknyaaa pesta buku hujung tahun ni, kena menabung nampaknyaaa. Hahaha. Nanti yang dekat PWTC nak pergi, yang ni pun em macam nak pegi.

    ReplyDelete
  4. JANGAN LUPAM AJAKKKKKKKK !!! HAHAHA NAK IKUTTTT

    ReplyDelete
  5. yeaayyyy. qila jom pergi sama2! hehehe

    ReplyDelete
  6. Sedih je bila baca. Memang tak dapatlah nak borong buku banyak-banyak :(

    ReplyDelete
  7. bestnya kak!! tak pernah seumur hidup kinah dapat pegi bbw sbb duk kat kelantan. jauh hahah nasib badan

    ReplyDelete
  8. Would love to go there again!!!

    ReplyDelete
  9. nak satu buku, qila :(((((

    ReplyDelete
  10. nih ke yg duk iklan buku serendah RM 2.00 ?is it true?

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!